iPhone 14 serisinin fotoğrafları sızdırıldı!

Apple'ın sonbahar döneminde piyasaya tanıtıp raflara sunacağı iPhone 14 serisi bugün vitrin fotoğrafları ile ortaya çıktı. İşte merakla beklenen cihazların tasarımları...

Apple iPhone 14

Teknoloji devi Apple çok yakında yeni amiral gemisi akıllı telefonları ile karşımıza çıkacak. Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte şirket, iPhone 14 ailesini duyuracak. Toplamda dört modelden oluşacak seri, iPhone 13’ün aksine bir ‘mini’ model barındırmayacak. Bunun yerine firma, ‘Max’ adlı yeni bir modeli kullanıcılarına sunacak.

Şimdiye kadar hakkında pek çok spekülasyon üretilen iPhone 14 modelleri hakkında yeni bir gelişme yaşandı! Sonny Dickson isimli bir teknoloji editörü, beklenen akıllı telefon ailesinin dört modelini de gözler önüne serdi. Yayınladığı fotoğraflarla yakında çıkacak cihazları sızdıran Dickson, telefonların yapı malzemelerine, boyutlarına, arka kameralarına ve daha fazlasına yakından bakma imkanı tanıdı.

iPhone 14 vitrin fotoğrafları ortaya çıktı!

Yayınlanan iPhone 14’ün vitrin fotoğraflarına göre serinin standart modeli 6,1 inç boyutunda karşımıza çıkacak. iPhone 14 Max cihazı 6,7 inç olarak belirtilirken; bu iki model klasik çentik tasarımını kullanmaya devam edecek. 6,1 inçlik iPhone 14 Pro ve 6,7 inçlik iPhone 14 Pro Max cihazlarıysa çentikli görünümden vazgeçip, ilk defa çift delikli bir tasarımla raflara gelecek.

iPhone 14 ve 14 Max modelleri arka tarafta ikili kamera modülüne sahip olacak. 14 Pro ve Pro Max modelleriyse bunun yerine üçlü bir kuruluma yer verecek. Elbette Apple, malzeme kalitesi konusunda da farklılık içerecek. Pro sürümlerinde paslanmaz çelik tercih edilirken, diğerleri ise alüminyumdan oluşacak.

iPhone 14 serisi iddialara göre Apple A16 işlemci ile güçlendirilecek. İlk defa Eylül ayında resmen karşımıza çıkması beklenen modeller, sonbahar döneminde tüm dünyada satışa sunulacak.

Exit mobile version