iPhone 14 Pro Max tasarımı ortaya çıktı!

Apple, Eylül ayında iPhone 14 Pro Max cihazını karşımıza çıkaracak. İşte merakla beklenen telefonun tasarım detayları...

iPhone 14 Pro Max

Apple, Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte iPhone 14 serisi ile karşımıza çıkacak. Merakla beklenen akıllı telefon ailesi, şirketin en yeni amiral gemisi cihazları olacak. Cihazın lansmanına aylar kala seriyle alakalı çok sayıda teknik detay sızdırıldı.

Popüler YouTuber Unbox Therapy, serinin en güçlü cihazı olacak iPhone 14 Pro Max’in ayrıntılı şemalarına ve boyutlarına erişimi olan üçüncü taraf üreticiler tarafından oluşturulan verilerle birebir bir kopya inşa etti. Yarattığı konsept telefonun ilk bakış videosunu yayınladı.

iPhone 14 Pro Max nasıl bir görünüme sahip olacak?

Yayınlanan iPhone 14 Pro Max videosunda cihazın genel tasarımının iPhone 13 Pro Max ile oldukça benzer bir görünüme sahip olduğu anlaşıldı. Buna cihazın boyutları da dahil… Fakat telefon, öncesi nesle göre biraz daha kalın bir yapıda. 7,7m mm kalınlığındaki modelin halefi niteliğindeki modelin 7,9 mm kalınlıkta geleceği belirtildi.

iPhone 14 Pro Max, güç ve ses kontrolleri de dahil olmak üzere biraz daha büyük düğmelerle gelecek. Cihazın gövdesi daha yüksek olacak. Böylelikle pil kapasitesinde ciddi bir artış yaşanması; aynı zamanda kamera iyileştirmeleri ve gelişmiş ışık işleme yetenekleri modelde kendine yer bulacak.

Apple‘ın yeni amiral gemisi telefonu ön kamerada dikkat çekici yenilikler içerecek. Çentikten vazgeçecek cihazda hap şeklinde bir delik yer alacak. Arka kamera ise iPhone 13 Pro Max ile aynı görünüme sahip olacak.

iPhone 14 Pro Max cihazı Eylül ayında resmen duyurulacak. Yine aynı lansman etkinliğinde Apple, iOS 16 işletim sistemini de piyasaya sürecek.

Exit mobile version