Trabzonspor Serkan Asan’ın sezon sonuna kadar Süper Lig ekiplerinden Pendikspor’a kiralandığını açıkladı.
Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlama Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre Pendikspor oyuncunun transferi karşılığında 3 milyon TL + KDV ödeme yapılacak. Ayrıca Serkan Asan’ın bu sezona ait tüm maaş ve hakedişlerini Pendikspor karşılayacak.
Kulüpten transfere ilişkin yapılan açıklamada ise, “Profesyonel futbolcumuz Serkan Asan’ın, 2023/2024 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Pendikspor A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır” denildi.
Trabzonspor Serkan Asan’ı Pendikspor’a kiraladı.
Kamuoyuna duyuru
Profesyonel futbolcumuz Serkan Asan’ın, 2023/2024 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Pendikspor A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır. pic.twitter.com/mGFQ2pvOSD
— Trabzonspor (@Trabzonspor) August 19, 2023
Pendikspor‘un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Serkan Asan Pendiksporumuz’da! Pendikspor’umuz, Trabzonspor’dan Serkan Asan’ı 1 yıl kiralık olarak renklerine bağladı. Ailemize Hoş Geldin Serkan Asan!”
Bordo-mavili kulübün altyapısından yetişen futbolcunun, Trabzonspor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
24 yaşındaki oyuncu geçen sezon sakatlıklarla boğuştuğu için sadece 4 maçta forma şansı bulabilmiş ve 100 dakika sahada kalmıştı.
Serkan Asan Pendiksporumuz'da! ✍️
Pendikspor'umuz, Trabzonspor'dan Serkan Asan'ı 1 yıl kiralık olarak renklerine bağladı.
💪 Ailemize Hoş Geldin
Serkan Asan! pic.twitter.com/fQJiaNAao1— Siltaş Yapı Pendikspor (@PendiksporK) August 19, 2023