Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, yeni transferi Efe Mandıracı için RAMS Park’ta görkemli bir imza töreni düzenledi. Törene; yeni transfer Efe Mandıracı’nın yanı sıra Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sarıgül katıldı.
Efe Mandıracı: “Çocukluk Hayalimi Gerçekleştiriyorum”
Çocukluğundan beri taraftarı olduğu kulübe imza atmanın heyecanını yaşayan milli voleybolcu Efe Mandıracı, duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Çocukluğum boyunca hayalini kurduğum formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu imza benim için çok duygusal. İtalya’da Avrupa şampiyonluğu hayalimi gerçekleştirdim; şimdi ise taraftarı olduğum Galatasaray’da kupalar kazanma zamanı.
İtalya dönüşü bir rahatsızlık atlattım. Fiziksel eksiklerimi kulüp ve milli takım doktorlarıyla birlikte çalışarak kısa sürede gidereceğim. Taraftarımızın şüphesi olmasın, formanın hakkını vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”
Mehmet Cibara: “Bu Sezon Hedef 3 Kupa”
Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, 2022’den bu yana sürdürdükleri amatör şubeler planlamasına sadık kaldıklarını belirterek iddialı açıklamalarda bulundu:
Hedef Tüm Kupalar: “Geçtiğimiz sezon kaybettiğimiz tüm finallerin rövanşını alacağız. Bu yıl Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda şampiyonluk hedefliyoruz. Kadromuzu da Efe gibi isimlerle bu hedeflere göre kurduk.”
Avrupa Vizyonu: “Takım sporlarındaki 9 ekibimiz, 2026-2027 sezonunda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi seviyesinde temsil edilecek.”
Sponsorluk ve Tesis Müjdesi: “Erkek voleybol takımımızın isim sponsorunu bu hafta açıklayacağız. Ayrıca basketbol salonunun ardından voleybol salonu projemizi de hayata geçireceğiz.”
Taraftara Çağrı: “Bilet fiyatlarını son derece uygun tutmamıza rağmen erkek takımımızın maçlarına ilgi kadın takımına kıyasla düşük kalıyordu. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bu takıma taraftarımızın artık daha fazla sahip çıkmasını rica ediyoruz.”
Ömer Sarıgül: “Voleybol İçin Bir Dönüm Noktası”
Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sarıgül ise transfer çalışmalarının titizlikle sürdüğünü vurguladı:
“Efe’nin çocukluk aşkına kavuştuğu bu an, voleybol şubemiz için bir dönüm noktası olacak. Transferde hem erkek hem kadın takımlarımız için uzun vadeli, maliyet ve kadro dengesini bozmayacak doğru isimlerle temas halindeyiz. Ekip olarak ince elenip sık dokunan hamlelerle kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz.”















