The Last of Us dizisi için beklenen haber geldi

Naught Dog'un popüler oyunu The Last of Us çok yakında dizi versiyonuyla karşımıza çıkacak. HBO şirketinin beklenen yapımından müjdeli haber geldi.

The Last of Us

2013 yapımı popüler video oyunu The Last of Us yakında dizi olarak karşımıza çıkacak. HBO tarafından hazırlanan proje, Naughty Dog imzalı oyuna sadık bir şekilde hazırlanıyor. Kıyamet sonrası dönemde geçen hikayede Pedro Pascal, Bella Ramsey ve Merle Dandridge gibi yıldız isimler yer alacak.

İlk sezon çekimleri Temmuz 2021’de Kanada’da başlayan dizi için son aşamaya gelindi. Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Naughty Dog, The Mighty Mint ve Word Games tarafından ortaklaşa geliştirilen proje Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından yazılacak ve Kantemir Balagov yönetmen koltuğunda olacak.

Bu yıl yayınlanacağı tahmin edilen yapımın şu anda ne aşamada olduğu hakkında yeni detaylar geldi. Uzun süredir çekimleri devam eden projenin akıbeti hakkında nihayet ilk bilgiler ortaya çıktı!

The Last of Us 1. sezon çekimleri tamamlanmak üzere

PlayStation 3 klasiği olarak anılan The Last of Us’ın dizi versiyonu için son aşamaya gelindi. Ortaya çıkan görüntülere göre prodüksiyon ekibi dizinin son bölümünü çekmek için kolları sıvadı. Twitter’da bir hayran sayfası tarafından paylaşılan fotoğraflar, son bölümün Firefly hastanesinde geçtiğini gözler önüne serdi.

Çok yakında The Last of Us dizi çekimleri son bulacak. Dolayısıyla yakın bir tarihte HBO ekibi dizinin ilk resmi görsellerini ve hatta belki de beklenen fragman videosunu hayranlarıyla paylaşabilir. Dizinin yayın tarihi de muhtemelen bu açıklamalarla birlikte duyurulacak.

Exit mobile version