Yapay Zeka ile Avatarlar Oluşturabileceğiniz Uygulamalar

Son zamanların en trend uygulamalarından biri, yapay zeka ile avatar oluşturma. Peki yapay zeka ile avatar nasıl oluşturulur?

avatar habermeydan

Bugünlerde kimin sosyal medya hesabına baksak birbirinden renkli ‘avatarlarını’ görüyoruz. Peki yapay zeka ile avatar oluşturma hangi uygulamalarla gerçekleştiriliyor?

Yapay zeka ile avatar oluşturma nasıl yapılır?

Yapay zekâ ile oluşturulan fotoğraflar, kullanıcıların dijital ortamdaki AI temsili olarak tanımlanabilir. Gelişen yeni nesil teknolojiler, kodlamaya ihtiyaç duymaksızın herkese kendi avatarını oluşturma imkânı sunar. Bugünlerde dünyaca ünlü isimlerden bireysel kullanıcılardan kadar hemen herkes, yapay zeka ile avatar oluşturma konusunda adımlar atıyor. Birazdan bahsedeceğimiz uygulamaları kullanarak birbirinden güzel ve özel avatarlar ortaya çıkarabilir, avatarlarınızı profil fotoğraflarından animasyonlara istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Avatar oluştururken nasıl fotoğraflar kullanılmalı?

Avatarınızı nasıl oluşturabileceğinizden söz etmeden önce nasıl fotoğraflar kullanmanız gerektiğinden bahsedelim.Fotoğraflarınıza karar verirken;

YAPAY ZEKA İLE AVATAR OLUŞTURMA UYGULAMALARI

Lensa AI

Son günlerin popüler uygulaması Lensa gerçekten iyi işler çıkarıyor. Lensa ile avatar oluşturmanın maliyeti ise 87.99 TL.

Dawn AI

Bir diğer avatar oluşturucu yapay zeka ise Dawn AI. Dawn AI kullanarak sinema modu, anime modu gibi pek çok moddan da yararlanabiliyorsunuz.

 

Exit mobile version