Xiaomi Redmi Note 8 Wifi sorunu çözümü ne? (Kesin Çözüm)

Xiaomi Redmi modellerinde yaşanan Wi-Fi sorunlarından en çok etkilenen model Xiaomi Redmi Note 8. Xiaomi Redmi Note 8 wifi sorunu çözümü ne?

xiaomi redmi note 8 wifi sorunu kesin çözümü

Redmi Note 8 wifi çalışmıyor sorunu çoğu Redmi Note 8 kullanıcısının yaşadığı ortak sorunlardan bir tanesi. Eğer bu sorunları yaşıyorsanız, aşağıdaki farklı yöntemden birisini tercih edebilir ve sorununuzu çözebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note8 Wifi sorunu çözümü

Wi-Fi sorunlarında her cihazda geçerli olmak şartı ile farklı yöntemler tercih edilebilir. Ancak Öncelikle yapılması gereken ilk işlem Wi-fi yapılandırmasını sıfırlamak ve yeniden bir bağlantı sağlamaktır.

Wi-Fi Sıfırlama

Cihazınızın ayarlar ve bağlantı seçenekleri üzerinden ulaşacağınız wifi ayarlarında bağlandığınız ağı uzun süre basılı tutarak bağlantıyı unut seçeneğini tercih etmelisiniz. Ardından yeniden şifre girişi yaparak bağlantının sıfırdan kurulmasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken özellikle cihazın yeniden kapatılıp açılması etkin bir sonuç olacaktır.

Wifi yenileme

Redmi Note 8 modelleri için özel olarak geliştirilmiş Wi-fi yenileme işlemleri de sorunun çözülmesinde etkili olabilmektedir. Bunun için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz;

Ağ ayarlarını sıfırlama

Tüm işlemler herhangi bir sonuç vermiyorsa ayarlarını tamamen sıfırlamalı ve yeniden yapılandırma yapmalısınız. Bu işlemler için ise aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir.

Exit mobile version