WhatsApp’ta yeni özellik: Video süresi 1 dakikaya çıkacak

WhatsApp, kullanıcıların durum paylaşımlarında bulunan 15 saniyelik video süresini 1 dakikaya çıkarmayı test ediyor.

whatsapp habermeydan

WhatsApp’ta  video süresi 1 dakikaya çıkacak.

WhatsApp, Instagram hikayelerinden esinlenerek, kullanıcıların durum güncellemelerinde daha uzun videolar paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği test ediyor. Platformda şu anda 30 saniyelik video süre sınırı bulunmakta ve bu sürenin 1 dakikaya çıkarılması planlanıyor. Instagram’ın hikaye özelliğinde olduğu gibi, WhatsApp da aynı desteği sunacak.

Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, WhatsApp durumlarında daha uzun videolar paylaşabilecekler. Instagram’da olduğu gibi, artık WhatsApp’ta da kullanıcılar 15 saniyelik sınırlamadan kurtulacaklar. Bu durum, kullanıcıların daha kapsamlı ve detaylı hikayeler paylaşmasına olanak tanıyacak.

Şu anda bu özellik beta aşamasında ve test ediliyor. WhatsApp, güncellemeyi herkese sunmadan önce geri bildirim toplamak ve olası aksaklıkları gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Kullanıcılar, bu yeni özelliğin tam sürümüne erişim sağlamadan önce, WhatsApp’ın beta sürümüne katılarak özelliği deneyimleme fırsatına sahip olabilirler. Bu süreçte, WhatsApp’ın kullanıcı geri bildirimlerine ve performansa odaklanarak, özelliğin en iyi şekilde kullanıcı deneyimine uygun hale getirilmesi bekleniyor.

Exit mobile version