Ücretsiz YouTube Premium Üyeliği Alma Yöntemi Keşfedildi

Popüler video platformu YouTube'un reklamsız paketi olan YouTube Premium için bir açık tespit edildi.

bedava youtube premium

Dünyanın en büyük video izleme platformu YouTube’un birçok fırsatlar sunduğu YouTube Premium üyeliğini ücretsiz bir şekilde edinmenin bir yolu bulundu. Bir kullanıcı şans eseri fark etti. İşte ücretsiz YouTube Premium üyeliği alma yöntemi.

Günde milyonlarca kişinin kullandığı YouTube’un birçok fırsatlar sunduğu YouTube Premium üyeliğini ücretsiz bir şekilde edinmenin bir yolu bulundu. YouTube, Premium üyelerine reklamsız video izleme, çevrim dışı ya da arka planda video oynatma ve video indireme imkanı sunuyor. YouTube, Premium üyelerinden bu hizmetlerinin karşılığında ise 169.99 lira ücret talep ediyor.

Ücretsiz YouTube Premium üyeliği alma yöntemi

Ancak geçtiğimiz gün ilginç bir olay gerçekleşti. Bir YouTube kullanıcısı şans eseri ücretsiz bir şekilde YouTube Premium üyeliği alma yöntemini keşfetti. YouTube uygulamasına giren kullanıcı YouTube Music’te bir ‘Kutlama Zamanı’ bildirimi çıktı. Ardından ise şöyle bir mesaj ekranda görüldü: ‘’inanılmaz desteğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. Hesabınızda sizin için küçük bir şeyi etkinleştirdik: YouTube ve YouTube Müzik reklamsız, çevrim dışı ve arka planda. 12 ay ücretsiz. Bu bizden!’’.

Ardından kullanıcı 12 ay boyunca ücretsiz YouTube Premium üyeliği kazandığını öğrenince mutluluktan havalara uçtu. Yapılan araştırmanın ardından YouTube’un 2222 gün boyunca Premium üyeliği olanlara 12 ay boyunca ücretsiz YouTube Premium üyeliği verdiği ortaya çıktı.

Sizde 12 ay boyunca ücretsiz YouTube Premium üyeliği almanıza ne kadar süreniz kaldığını merak ediyorsanız aşağıdaki adımları takip edip öğrenebilirsiniz.

Exit mobile version