Togg’un 2023 Özel Serisi Açık Arttırmayla Satışa Çıkıyor!

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yapılan numaralandırılmış 2023 Togg aracı, açık arttırmayla satışa sunulacak.

togg

Cumhuriyetimizin 100. yılında satışa sunulması planlanan Togg; ilk ürünlerini “özel seri” kapsamında açık arttırma yoluyla satacak. 100. yılın anlam ve önemine işaret eden numaralandırılmış üretimler yapan Togg; 2023 adet olarak planlanan yeni araçları için talep toplama sürecini başlatıyor. Yerli ve milli firma olarak tüm ülkede ilgi çeken Togg’un; 2023 için planladığı ilk ürünlerinin satışa sunulması için geri sayım bitmek üzere. Bu hafta sonu itibarıyla ilk araçlar için teklif alımına başlanacak.

Togg’un 2023 adet olarak planladığı araçlar için teklif verme süreci 5 Şubat’ta başlıyor. Pazar günü itibarıyla araçlarını Togg modelleriyle güncellemek isteyenler, 15 Şubat Çarşamba gününe dek açık arttırmaya katılma şansına erişebilecek. Ayrıca bu teklif verme süreci, Togg’un NFT‘sinin de alınabileceği bir ortam ile planlandı. Dijital aplikasyon platformlarının tamamında yer alan Trumore uygulamasını indirenler, burada edindikleri dijital varlıklar aracılığıyla NFT alımı teklifi sunacaklar. Togg’un NFT’sini satın almak için teklif sunanlar arasında en yüksek rakama ulaşanlar ise; aracın ilk ürünlerine kavuşabilecek.

Dünyaca ünlü siber-fiziksel mimar ve yeni medya sanatçısı Güvenç Özel’in tasarımıyla piyasaya çıkacak olan Togg NFT’leri; bir başka yeni medya sanatçısı olan Mehmet Ünal’ın yapay zeka aracılığıyla bestelediği müziklerle birleştirildi. Dijital varlıklar arasında önemli bir yer edinmesi beklenen bu NFT’ler, aynı zamanda otomotiv sektörünün en popülerlerinden biri olması beklenen Togg’un halkla buluşmasına da önayak olacak. “100. Yıl Özel Seri” otomobillerini almak isteyen vatandaşlar; bir yandan da NFT varlıkları ile kazanç elde edebilecek.

Togg NFT’leri Çok Değerli Olacak!

Togg için tasarlanan NFT’ler, sayısı itibarıyla birden fazla kategoride değerlendirilmeye açılıyor. 2023 adet tasarlanan bu NFT’ler, özellikle de ilk sayılardan alanlara çok daha fazla kazandıracak bir dijital varlık olarak piyasaya sürülecek. Bu sebeple de numaralandırılmış Togg ürünlerinin ilk olanları; NFT camiasında da çok daha değerli kabul edilecek. “100. Yıl Özel Seri Akıllı Cihazları” için oluşturulan ürün grupları; “normal”, “nadir”, “çok nadir” ve “en nadir” olarak belirlendi.

İlk 100 aracın en nadir sınıfında yer aldığı açık arttırmada; 101 ile 250 arası çok nadir, 251 ile 999 arası nadir, 1000 ile 2023 arası ise normal sınıfına dahil edildi. Bu dört sınıf içerisinden herhangi birinden ürün edinenler; geleceğin yatırım biçimini ve geleceğin aracını bir araya getirmiş olacak. Ancak ilk 100 araçtan herhangi birine sahip olanlar ise; ülkemiz NFT camiasının ve araç piyasasının en önemli kazanımını kısa bir sürede elde etmiş olacak.

Togg’un şu anda fiziksel satış veya galeri planlaması bulunmuyor. NFT ile birleştirilen özel serinin ardından, genel satış için online ortamlardan talep toplama sürecinin yaygınlaştırılması bekleniyor.

Exit mobile version