The Elder Scrolls V: Skyrim İtem Kodları (2022)

Skyrim oyununda kullanabileceğiniz tüm envanter ve isem kodlarını aşağıda yayınladığımız listede bulabilirsiniz.

The Elder Scrolls V Skyrim Item Kodlari 2022

The Elder Scrolls V: Skyrim oyununu daha kolaylaştırılmış halde oynayabilmek için bazı hileler oyun içinde kullanılmaktadır. Bu kılavuzumuzda Skyrim oyununun PC/Steam sürümünde kullanılabilecek komut konsolu öğeleri ile birçok silahı aktifleştirebilecek ve oyundaki birçok özelliği açabileceksiniz. Burada yayınladığımız Skyrim item kodları aynı zamanda Special Edition ile beraber Anniversary Edition ile de uyumlu olarak kullanılabilir. Fakat ne yazıkki PS5 ve Xbox Series X/S sürümlerinde kullanılamamakta.

Skyrim Elder Scroll 5 oyunu piyasaya sürüleli neredeyse on yılı aşkın süre geçti. Fakat halen popüler oyun platformlarında milyonlarca hayranı olduğu biliniyor. Skyrim oyununda bazı item kodlarını kullanarak oyuncuların yapabileceği şeyler neredeyse sınırsız. Bu kodlarla ilgili detaylı bilgiye sahip değilseniz merak etmeyin. HaberMeydan ekibi olarak tüm Skyrim ürün ve item kodlarını listelemekle kalmayıp 2022 güncel halinde bu kodların nasıl kullanılacağını da yazımızda işledik.

Skyrim İtem Kodları ve Konsol Komutları Nasıl Kullanılır?

Skyrim oyununda konsol komutlarını kullanmak oldukça basittir. Bu komutları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız aşağıda listelediğimiz adımları sırayla yapmaya başlayın.

İşte Tüm Skyrim İtem Kodları 2022

Kimya Malzemeleri

Mücevherler

Deri

Yenileme İksirleri

Diğer Malzemeler

Ruh Taşları

Oyuncu Skyrim Konsol Komutları

Görev Komutları

Exit mobile version