Spotify kurumsal çalışanlar için ücretsiz oluyor!

İsveç merkezli popüler müzik dinleme platformu Spotify, kurumsal şirketler için yeni bir abonelik paketi geliştirdi. Yeni paket şu anda bir firma tarafından test ediliyor.

Spotify for Work

Popüler müzik dinleme servisi Spotify yeni bir abonelik planı üzerinde çalışıyor. Şirket, kullanıcıları için daha uygun fiyatlı çözümler için uzun süredir farklı fikirler geliştiriyor. Bunlardan sonuncusu ise platformun kurumsal çalışanlar için ücretsiz hale geleceği bir sistemi kapsıyor.

Spotify for Work adıyla karşımıza çıkan yeni abonelik paketi şu anda kısıtlı sayıda ülkede test ediliyor. Dublin merkezli strateji ve danışmanlık şirketi Accenture, Spotify’ın bu abone planı için ilk temsilcisi oldu. Şu anda firma İsveç, Letonya ve Litvanya’daki ofislerindeki ekip üyelerinin tamamına ücretsiz Premium üyelik hizmeti sağlıyor. Zamanla şirket bunu daha fazla şubesine taşımayı planlıyor.

Spotify for Work yakında birçok şirket tarafından kullanılacak

Spotify for Work yakında çok daha fazla şirket tarafından kullanılmaya başlanacak. Elbette bu paketten yararlanabilmek için öncelikle firmaların Spotify’la iletişime geçmesi gerekecek. Bütçe konusunda anlaşma yapıldığı takdirde çalışanlar herhangi bir ücret ödemeden, bağlı oldukları kurum üzerinden Premium üyeliklerinin tadını çıkarabilecek.

Yeni Spotify paketi ile ilgili en çok merak edilen konulardan bir tanesi de mesai saatleri dışında Premium aboneliklerin çalışıp çalışmayacağı konusuydu. Şirket bu konuya da açıklık getirdi. Abonelerin tamamının 7/24, normal ücretli paketler gibi kullanılabileceği duyuruldu. Şirket yeni paketini şu cümleler ile tanımladı:

“Şirketlerin her zaman en iyi yetenekleri çekmek, elinde tutmak ve çalışanlarını ödüllendirmek için yeni deneyimler sağlamak adına rekabetçi avantajlar sunmaya çalıştıklarını biliyoruz. İşte tam da bu noktada ‘Spotify for Work’ devreye giriyor.”

Exit mobile version