Snapchat, Ücretli “Snapchat Plus” Servisini Kullanıcılarına Duyurdu

Dünyadaki popüler uygulamalardan olan Snapchat, ücretli versiyonu olan Snapchat Plus’ı kullanıcılarına duyurdu. Peki, Snapchat Plus’ın ücreti ne kadar?

snapchat ücretli snapchat plus

Son zamanlarda sosyal medya platformları ücretli üyelik uygulamasına geçmeye başladılar. Bu kervana milyonlarca kullanıcısı olan Snapchat’te katıldı. Snapchat, Snapchat Plus ile birlikte ücretli versiyonunu kullanıcılarının hizmetine sundu.

Snapchat Plus nedir?

Snapchat Plus, Snapchat’in kullanıcılarına belirli bir ücret karşılında sunduğu abonelik hizmetidir. Snapchat, bu versiyonu ile birlikte kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Snapchat Plus ile kullanıcılara Snap’lerinizi bir defadan fazla izleyen kullanıcıları görmekten uygulama simgesini değiştirmeye kadar bir dizi yenilik sunulacak.

Snapchat Plus’ın ücreti ise yaklaşık 4 dolar olarak belirlenmiş durumda. Kullanıcılar 4 doalr karşılığında Snapchat Plus ayrıcalığına sahip olacaklar. Ancak Snapchat Plus’ı Türkiye’deki kullanıcılar kullanamayacak. Snapchat Plus ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde kullanıma açılacak.

Exit mobile version