Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab S7 Lite görüntülendi!

Samsung, kullanıcılar için sürekli olarak yeni tabletler piyasaya süren çok az sayıda markadan biri oldu. Samsung'un yeni tablet üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Galaxy Tab S7 Lite

Snapdragon 750G ile Samsung Galaxy Tab S7 Lite Geekbench’te görüntülendi. Geçen ay Samsung’un Galaxy Tab S7 Lite adlı yeni bir tablet üzerinde çalıştığı tespit edilmişti. SM-T730, SM-T735 ve SM-T736GBgibi model numaralarının Tab S7 Lite’ın Wi-Fi, 4G LTE ve 5G versiyonlarına ait olduğu tahmin ediliyor. Son zamanlarda yapılan bir sızıntı, tabletin temel özelliklerini ortaya çıkardı. Tabletin 5G sürümü, işlemci ve RAM kapasitesini ortaya çıkarmak için Geekbench kıyaslama platformunda ortaya çıktı.

Galaxy Tab S7 Lite’ın SM-T736B varyantı, Geekbench 5’te ‘lito’ olarak kodlanan bir işlemciyle tespit edildi. Qualcomm yongası, 1.80GHz’lik bir temel frekans sunuyor. SoC, 4 GB RAM ile birleştirilir ve cihaz Android 11 işletim sisteminde çalışır. Tek çekirdekli testte 650 puan alan cihaz, çok çekirdekli testte 1694 puana ulaştı.

Yayın, Geekbench listesinin kaynak kodunun bir ekran görüntüsünü paylaştı. SoC’nin maksimum 2.21GHz işlem hızlarına ulaşabildiğini ve Adreno 619 grafiklere sahip olduğunu ortaya koyuyor. Bu ipuçları, cihazın gücünü Snapdragon 750G yonga setinden alacağını gösteriyor. Aynı SoC, Samsung Galaxy A42 5G, Motorola Moto G 5G, Xiaomi Mi 10 Lite, Xiaomi MI 10i 5G ve Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G gibi akıllı telefonlar da yer alıyor.

Yakın zamanda yapılan bir sızıntı, Galaxy Tab S7 Lite’ın 12.4 inçlik bir ekrana sahip olacağını ve kullanıcıların tableti bir Galaxy telefonu için ikincil bir telefon olarak kullanmalarına izin veren 5G ve Galaxy Continuity gibi özelliklerle geleceğini ortaya çıkardı. Tabletin diğer özellikleri de tamamlandı.

Galaxy Tab S7 Lite’ın Haziran ayında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Tablet, Nisan 2020’de resmiyet kazanan Galaxy Tab S6 Lite’ın yerini alacak.

Exit mobile version