Samsung, Galaxy Xcover 6 Pro’yu Resmi Olarak Tanıttı. Eldivenle Dahi Mükemmel Hassasiyet!

Samsung , Galaxy Xcover 6 Pro sızıntılarından bıktı. Programdan birkaç hafta önce yeni dayanıklı akıllı telefonu resmen duyurdu

Samsung Galaxy Xcover 6 Proyu Resmi Olarak Tanitti

Galaxy Xcover 6 Pro, son birkaç hafta içinde sayısız sızıntıya maruz kaldı. Ancak son iki büyük sızıntı her şeyi ortaya çıkardı . Samsung’un yaklaşmakta olan sağlam akıllı telefonu hakkında bilmemiz gereken hemen hemen her şeyi ortaya çıkardılar ve fiyatı engellediler. Şirket, resmi duyuruyu önceden planlanan tarihe kadar ertelemeye değmeyeceğine karar verdi. Cihazın detaylı özelliklerini ve basın görsellerini yayınladı. Yakışıklı ayrıca Samsung Almanya’nın çevrimiçi mağazasında bir açılış sayfasına sahip .

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro netleşen özellikleri

Galaxy Xcover 6 Pro, Full HD+ çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına, 20:9 en boy oranına ve 6,6 inç ekrana sahip. LCD ekran, eldivenlerle kullanım için Corning’in Gorilla Glass Victus+ koruması ve Dokunma Hassasiyeti ile birlikte geliyor. Qualcomm Snapdragon 778G, 6GB RAM ve 128GB dahili belleği telefona güç veriyor. Daha fazla depolama alanına ihtiyaç duymanız durumunda da 1 TB’a kadar MicroSD kartları destekler.

Galaxy Xcover 6 Pro’nun arkasında iki kamera bulunuyor. 50 megapiksel birincil kamera ve 8 megapiksel ultra geniş lens. Selfie’ler ve görüntülü aramalar için ön tarafta 13 megapiksel kamerası var. Bu telefon, bir 3,5 mm kulaklık jakı ve iki yapılandırılabilen fiziksel tuş da içeriyor.

Bağlantı özellikleri arasında Bluetooth 5.2, NFC, 5G hücresel bağlantı ve Wi-Fi 6E bulunur. Yana monte parmak izi tarayıcı, yüz tanıma, Android 12, Samsung Knox güvenliği, Dolby Atmos ses ve Samsung DeX desteği diğer öne çıkan özellikleri. USB Type-C 3.2 aracılığıyla 18W’a kadar hızla şarj olan bir 4050mAh pil içeriyor. Ayrıca POGO pinleri üzerinden şarj etmeyi de destekler.

Galaxy Xcover 6 Pro, dayanıklılık için MIL-STD-810H sertifikalıdır ve toza ve suya dayanıklılık için IP68 derecesine sahiptir. Daha güçlü bir tutuş ve daha iyi şok emilimi için çıkıntılı kenarlara sahip sağlam bir çerçeve alır. Ekranın etrafındaki çerçeveler, düşme durumunda ekranın kırılmasını önlemek için yükseltildi. Bu ek koruma katmanları, telefonu biraz hantal ve ağır hale getirmesi bekleniyor. 168,8 x 79,9 x 9,9 mm boyutlarında ve 235 gram ağırlığında. Samsung, Galaxy Xcover 6 Pro’yu “her şekil ve büyüklükteki işletme için başarıyı ortaya çıkarmak için tavizsiz dayanıklılık ile kusursuz bağlantı“yı bir araya getirmek için lanse ediyor.

Galaxy Xcover 6 Pro Fiyatı Hakkında

Sızıntıların Galaxy Xcover 6 Pro ile ilgili doğrulamadığı tek şey fiyatı. Ve Samsung da bize bunu söylemiyor henüz  Ancak şirket, yeni dayanıklı akıllı telefonun bu ay Avrupa, Asya ve Orta Doğu’da satışa sunulacağını duyurdu. Diğer bölgelerdeki kullanılabilirlik daha sonra takip edilecektir.

Fiyatlandırmaya gelince Samsung, muhtemelen 13 Temmuz’da Galaxy Xcover 6 Pro için ne kadar ücret alacağını açıklayacak. Bunun nedeni, Koreli firmanın o gün duyuracağı sağlam bir ürüne daha sahip olması, Galaxy Tab Active 4 Pro. Bu yüzden bizi izlemeye devam edin.

Exit mobile version