Popüler kripto para borsası Coinbase’de büyük kesinti!

Coinbase

Son günlerde kripto para birimlerinde ciddi bir düşüş yaşandı. Bunun üzerine pek çok yatırımcı soluğu çalıştıkları borsalarda aldı. Kriptolardaki hareketlilik, yatırımcıların sık sık platformu ziyaret edip işlem yapmalarına neden oldu. Hal böyleyken pek çok borsada çeşitli problemler boy göstermeye başladı. Bunlardan bir tanesi de popüler borsalardan Coinbase oldu.

Coinbase kullanıcıları birkaç saattir ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya. Kripto para fiyatlarındaki çöküşün ardından yatırımcılar, platformdan paralarını çekmekte zorluk yaşadıklarını paylaştı. Şirket söz konusu sıkıntıları doğruladı ve açıklamada bulundu.

Coinbase: İşlem yapma ve hesaba erişim sorunları düzeltiliyor

Sosyal medya üzerinden problemlere ilişkin açıklamada bulunan Coinbase sözcüleri şu anda teknik ekibinin sıkıntıları çözmeye çalıştığını aktardı. Şirket ilk olarak şu açıklamayı yaptı:

“Bazı müşterilerin Coinbase ve Coinbase Pro’da işlem yapma ve hesaplara erişme konusunda sorun yaşadığının farkındayız. Paranız güvende ve bu konu üzerinde aktif olarak çalışıyoruz. Yakında burada bir güncelleme sağlayacağız.”

Bundan kısa bir süre sonra Coinbase’den yeni bir açıklama geldi. Uygulamadaki para çekme ve hesaba erişim problemlerini çözmeye başladıklarını aktaran sözcüler, ekiplerin durumu yakından takip ettiğini ve çok yakında sistemin sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam edeceğini aktardı:

“Bir düzeltmeyi uyguladıktan sonra iyileşme görüyoruz, ancak ekiplerimiz durumu izlemeye devam ediyor. İçiniz rahat olsun, hepimiz güvertede ve hizmetlerimizin sağlıklı olmasını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Exit mobile version