Oppo Hızlı Şarj Sistemi 240W Desteği İle Yeni Dönemi Başlatıyor

Hızlı şarjda yeni dönem! 240W şarj aleti geliyor..

240w hizli sarj teknolojisi

Hızlı şarjda yeni bir dönemin kapısı aralanıyor. Sektörde artan rekabet sonrası Çinli şirket 240 W şarj aletini tescilledi.

Akıllı telefonların hayatımıza girmesinin ardından neredeyse artık her işimizde akıllı telefonlar üzerinden hallediyoruz. Ancak günde ortalama 10 saate yakın kullandığımız akıllı telefonlar haliyle şarj konusunda pek verimli olmuyor.

Kullanıcıların talepleri doğrultusunda daha önce hızlı şarj konusunda birçok firma çeşitli adımlar atmış ve Powerbanklerle bu sorun bir nebze olsun aşılmıştı. Ancak son olarak Çinli bir firma bu konuda devrim niteliğinde bir adım attı. Çinli firma telefonları daha hızlı şarj edebilmek için 240W şarj aleti için kolları sıvadı.

OPPO 240W Hızlı Şarj Geliyor

Bu konuda daha öncede bir başka Çinli şirket iQOO, 200W gücünde bir şarj aleti üretmişti. iQOO geliştirdiği bu şarj cihazı ile iQOO 10 Pro modelini entegre etmiş ve telefonun şarjını yüzde 0’dan 100’e sadece 12 dakikada çıkarmayı başarmıştı.

Şimdide bir başka Çinli firma 240W şarj aleti için tescil aldı. Ancak bu firmanın ismi şu anlık belirsizliğini koruyor. Ancak uzmanlar bu şirketin OPPO olduğunu belirtiyor. Zira şirket şubat ayında gerçekleştirdiği tanıtımda 240W SuperVooc şarj teknolojisinin lansmanını yapmıştı.

Exit mobile version