MSI sadece monitörden oluşan bilgisayar tasarladı

Teknoloji devi MSI devrim yaratacak bir ürünle görücüye çıktı. MSI, sadece monitörden oluşan yeni all in one bilgisayarı Modern AM272P modelini piyasaya sürdü.

MSI sadece monitorden olusan bilgisayar tasarladi

Daha çok oyun bilgisayarları ile öne çıkan MSI, bu sefer sektörde devrim yaratacak bir ürünle kullanıcıların karşısına çıktı. MSI, sadece monitörden oluşan yeni all in one bilgisayarı Modern AM272P modelini piyasaya sundu. Özellikle evden çalışanlar için tasarlanan bu bilgisayar mekandan da tasarruf sağlayacak gibi duruyor.

Bilgisayar 611.75 mm x 194.68 mm x 561.48 mm boyutlarında olup 7.42 kg ağırlığında. Ekranı ise 27 inç boyutunda ve FHD çözünürlüğünde IPS bir panele sahip.

Bilgisayarın donanımsal özelliklerine baktığımızda ise 2 farklı işlemci seçeneği ile satışa sunulduğunu görüyoruz. Bu işlemciler ise Intel Core i7-1260P ve Intel Core i5-1240P. Grafik performans açısından ise çip ile birlikte gelen Intel Iris Xe Graphics’e yer veriliyor, harici bir kart barındırmıyor.

Öte yandan bilgisayarın üzerinde 6 adet USB, HDMI ve Ethernet girişleri de dahil olmak üzere toplamda 8 bağlantı noktası bulunuyor. Ayrıca dahili olarak 2 adet 2.5W’lık hoparlör ile birlikte geliyor. Buna ek olarak Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 kablosuz bağlantı seçenekleri de bulunuyor.

Cihazın fiyatına bakacak olursak Intel Core i7-1260P işlemcili modeli için açıklanan satış fiyatı 1.150 dolar. Intel Core i5-1240P’li versiyonu ise henüz belli değil.

Exit mobile version