Microsoft Xbox TV Duyuruldu! Xbox TV Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Teknoloji devi Microsoft kısa bir süre önce kullanıcıların hizmetine sunduğu Xbox TV merak konusu oldu. Peki Xbox TV nedir ve nasıl kullanılır?

microsoft xbox tv uygulaması

Microsoft Xbox ekosistemini genişletmeye devam ediyor. ABD’li teknoloji devi Microsoft kısa bir süre önce kullanıcıların hizmetine sunduğu Xbox konsoluna sahip olmayan kullanıcıların bile televizyondan oyun oynamasına izin Xbox oyun severler arasında heyecan yarattı. Peki, Xbox TV nedir ve nasıl kullanılır?

Xbox TV nedir ve nasıl kullanılır?

Microsoft’un duyurduğu Xbox TV ile birlikte oyun severler televizyonlarını Xbox konsoluna dönüştürecek. Diğer yandan uygula ile birlikte kullanıcılar Cloud Gaming üzerinden Forza Horizon 5, Halo gibi Game Pass Ultimate ile sunulan 100’den fazla oyunu tecrübe edinebilecekler.

Ancak Xbox TV uygulaması ücretsiz olsa da uygulamayı kullanmak için Game Pass Ultimate aboneliği için ücret ödenmesi gerekecek (Game Pass Ultimate aylık 44,99 TL). Bir diğer üzücü haberde Samsung televizyonları olmayanlar için. Zira uygulamaya şu an için sadece Samsung televizyonlar üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Xbox TV’nin 30 hazirandan itibaren 27 ülkede hizmete sunulması planlanıyor. Öte yandan bu listede Türkiye’nin olup olmadığı konusunda ise henüz bir açıklama yapıldı. Bu konuda herhangi bir açılama yapıldığında sizlerle hemen paylaşacağız.

Bizi takipte kalamaya devam edin.

Exit mobile version