Max Payne 3 hayranlarına 10. yıl müjdesi!

Rockstar Games'in 2012 yılında piyasaya sürdüğü Max Payne 3 oyunu bu hafta 10 yaşına giriyor. Şirket yıldönümünü önemli bir sürprizle kutlayacak!

Max Payne 3

Max Payne 3, 15 Mayıs 2012 tarihinde Rockstar Games imzasıyla yayınlandı. PlayStation 3, macOS, Microsoft Windows ve Xbox 360 platformlarında yayınlanan oyun üçüncü şahıs nişancı türünde geliştirildi. Alisha Thayer tarafından tasarlanan yapım, grafikleriyle ve hikayesiyle olduğu gibi orijinal müzikleriyle de hayranlarını derinden etkilemeyi başardı.

Bu Pazar günü 10. yıldönümünü kutlayacak Max Payne 3 için Rockstar Games ekibi önemli bir duyuru yaptı. Şirket bu dönüm noktasını kutlamak için oyun müziklerinin yeniden düzenlenmiş versiyonlarını yayınlayacağını açıkladı.

Max Payne 3 müzikleri konserlerde çalınmaya devam ediyor

Popüler rock grubu Health tarafından hazırlanan kayıtlar şimdiden Max Payne serisi hayranlarında büyük heyecan uyandırdı. Yaklaşan yıldönümü hediyesi için grubun bir üyesi şu açıklamalarda bulundu:

“Max Payne 3 için müzik yapmaya başladığımız zaman, bunun grubumuzun gelişimi ve yaptığımız müzik üzerindeki önemli etkisi hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Şimdi bundan 10 yıl sonra hala hikayenin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.”

Health grubu hala daha Max Payne 3 müzikleri arasında yer alan Tears parçasını konserlerinde çalmaya devam ediyor. Oyunun son bölümünde karşılaştığımız unutulmaz şarkı, aradan geçen 10 yıla rağmen eskimemeyi başararak kendi başına bir efsane haline geldi.

Albüm plak olarak da basılacak

Merakla beklenen albüm Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition) adıyla yayınlanacak. Heyecan verici müzikleri Spotify, Deezer ve Apple Music gibi platformlardan dinleme şansına sahip olacağız. Öte yandan hatıra olarak serinin hayranları albümü plak olarak da satın alabilecek.

Exit mobile version