iPhone 14 Modelleri Video Görüntüsü İle Net Olarak Sızdı

iPhone 14 Max dahil olmak üzere serinin tüm modellerini gösteren video gün yüzüne çıktı. İşte detaylar..

iphone 14 modelleri net sızdı

Apple’ın nitelikli akıllı telefon modellerinin amiral gemisi olarak beklenmekte olan iPhone 14 serisi ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıkarıldı. Söylentilere göre iPhone serisine yeni bir model daha katılacak. iPhone 14 Max adıyla gelmesi beklenen model için artık sadece söylenti değil, gerçekten önümüze çıkacağını doğrular nitelikteki video net bir şekilde göründü.

iPhone 13 serisinde Mini, Pro ve Pro Max modelleri yer alırken Apple’a yakın birçok kaynak gelecek seride bazı değişiklikler bekliyor. Zira Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 14 serisinde “iPhone 14 Max” adı altında yepyeni bir model bizi karşılayabilir. Boyut olarak bu modelin oldukça kullanışlı olmasına rağmen sızan videoda lenslerinden birisinin eksileceği de gözden kaçmıyor. Ancak bu durum da yeni nesil LİDAR kamera teknolojisinden güç alacak gibi görünebilir.

iPhone 14 Max Dahil Tüm Modeller Sızdırıldı

Sonny Dickson tarafından sızdırılıp yayınlanan video içeriğinde iPhone 14 ailesine ait üyelerin demo & maket görüntüleri net bir şekilde görünüyor. Bu modellerden birisinin ise iPhone 14 Max olduğuna kesin gözüyle bakılırken video üreticisi bu konuda net bir bilgi vermiyor.

Apple’ın Eylül ayında duyurması beklenen iPhone 14 modelleri tasarım olarak eğer bu sızıntı doğruysa iPhone 13 serisi ile benzer nitelikte olacak. Cihazın kamera alanı bir nebze büyütülmüş olabilir ve açma kapama düğmesinin olduğu alandaki girinti dikkat çekiyor.

Exit mobile version