iPad rakibi OPPO Pad Air’ın özellikleri belli oldu

Apple'ın iPad Air tabletine rakip olacağı iddia edilen OPPO Pad Air modelinin teknik özellikleri sızdırıldı. İşte beklenen cihazla ilgili tüm detaylar...

OPPO Pad Air

Çinli teknoloji firması OPPO yakında ilk tablet modelini piyasaya sürecek. Şimdiye kadar çoğunlukla akıllı telefon cihazlarıyla karşımıza çıkan şirket ilk tabletiyle ilgili müjdeyi Şubat ayında hayranlarıyla paylaşmıştı. Ancak şimdiye kadar cihazla alakalı pek bir bilgi verilmedi.

OPPO’nun resmi olarak açıkladığı bilgiler epey kısıtlı. Şirket beklenen cihazın 120 Hz yenileme hızına sahip, Snapdragon 870 işlemcili ve 11 inç ekran boyutuyla geleceğini doğrulamıştı. Apple‘ın iPad Air tabletine rakip olacağı bilinen OPPO Pad Air hakkında şimdi yeni iddialar ortaya atıldı. İşte cihazda karşımıza çıkacak muhtemel özellikler…

İddia: OPPO Pad Air özellikleri

Çinli sosyal medya platformu Weibo’da sızdırılan bilgilere göre OPPO’nun ilk tableti Full HD+ çözünürlüğe sahip olacak ve LCD panel ile karşımıza çıkacak. Daha kaliteli bir ses deneyimi için Dolby Atmos desteği sağlanacak ve cihazda dört hoparlöre yer verilecek.

3 ya da 4 GB RAM kapasitesiyle güçlendirilecek tablet cihazı 7.100 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Kullanıcılar için konforlu bir deneyim fırsatı sağlayacak devasa pil gücüne 18W hızlı şarj desteği eşlik edecek.

Sızdırılan detaylara göre söz konusu cihaz giriş seviyesi bir tablet olacak. Kullanıcıların film izleyip internette gezinmesi için ideal özellikler taşıyacak model yaklaşık 1.000 yuan karşılığında satılacak. Bu rakam vergiler hariç yaklaşık 2 bin 280 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Şimdilik OPPO Pad Air cihazının nasıl bir tasarım ile geleceği belirsiz olsa da tablette OPPO Pencil desteği sunulacağı düşünülüyor. Bu sayede kullanıcıların dijital çizimler gerçekleştirmesi de mümkün kılınacak.

Exit mobile version