Instagram’da yeni özellik: Geriye dönük paylaşım yapılacak

Instagram, kullanıcıların profillerini daha esnek bir şekilde düzenlemelerine imkan tanıyan yepyeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellikle kullanıcılar, istedikleri tarihi seçerek geçmişe dönük gönderi paylaşımı yapabilecekler.

instagram habermeydan

Instagram’da yeni özellik gündemde… Geriye dönük paylaşım yapılacak.

Instagram, geçmiş tarihli gönderileri yayınlamanıza olanak tanıyacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların istedikleri tarihi seçip gönderi paylaşımlarını yaparak profillerini daha kişiselleştirmelerine imkan verecek. Bu özelliğin Instagram kullanıcıları için sunduğu esneklik ve özgürlük, platformun kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirecek.

Mobil geliştirici ve Instagram’ın yeni özelliklerini genellikle sızdıran Alesandro Paluzzi, “Geçmiş’e gönder” seçeneğinin yer aldığı bir ekran görüntüsünü paylaştı. Bu da Instagram’ın bu özelliği aktif olarak test ettiğini ve kullanıcılara sunmak için hazırlandığını gösteriyor.

Henüz bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair kesin bir tarih belirlenmemiş olsa da, Instagram’ın geçmişe yönelik paylaşım yapabilme özelliği üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığı biliniyor. Bu sayede kullanıcılar, özellikle anılarına geri dönüp geçmişteki anları yeniden paylaşma fırsatı bulacaklar. Instagram’ın bu yeni özelliği, platformun kullanıcıları arasında heyecan uyandırmaya devam ediyor ve beklenen bir güncelleme olarak takip ediliyor.

 

 

Exit mobile version