Gibi Dizisinin 3. Sezonu Başlıyor!

EXXEN platformunun çok sevilen dizisi Gibi, 3. sezonunun çekimleriyle hayranlarını sevindirdi.

gibi01

2021 yılından bu yana EXXEN dijital platformunda yayınlanan Gibi dizisi; son dönemin en popüler ekran projelerinden biri oldu. Ünlü senaristler Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yazdığı dizi, özellikle de ikinci sezonunda elde ettiği popülerlikle hayran kitlesini önemli ölçüde arttırmıştı. Bu nedenle de Gibi’nin 3. sezonu için yoğun bir talep bulunmaktaydı. Geçtiğimiz günlerde projeyi yayınlayan EXXEN platformu, yeni sezonun çıkacağı tarihi sosyal medyada resmen duyurdu.

Özcanlar Yapım Sarayı’nın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Ömer Sinir’in yaptığı Gibi; 7 Ekim’de izleyicisiyle buluşacak. 2. sezon finalini yılın ilk çeyreğinde yapan dizi, hayranları arasında merakla beklenen bir soruyu cevaplamış oldu. Sezon finalinin hemen ardından yeni sezon isteğini pek çok platformda duyuran hayranlar; dizinin yaratıcılarına da bu yönde sorular yöneltmekteydi. İlk iki sezonu yılın ilk günlerinde servis eden EXXEN yetkilileri de; Gibi’nin erkenden yetişmesi için kolları sıvadı.

Dizinin senaristleri Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin; vakit kaybetmeden yeni sezonun senaryosunu yazması sayesinde, yeni sezonun müjdesi beklenenden erken bir sürede verildi. Dizinin oyuncularının da senaryonun tamamlandığına ve çekimlerin başladığına dair ipuçları vermesi; hayran kitlesinin sevince boğulmasına yol açtı.

EXXEN platformunun en popüler orijinal yapımı olduğu tahmin edilen Gibi dizisi; yeni sezonunda da hayranlarının ilgisini çekecek konulara değinmeyi hedefliyor. İlk iki sezonda birbirinden bağımsız ilerleyen ülke durumlarını seyircisiyle buluşturan dizide; her iki sezonun da tam anlamıyla bir akışının olmaması da hayranlarının ilgisini çeken unsurlardan olmuştu. İlk iki sezonda toplamda 22 bölüm yayınlayan yapımın, 3. sezonda kaç bölüm yayınlayacağı ise hayranlar nezdindeki bir diğer merak konusu.

Gibi Dizisi Nedir?

2021 Ocak ayında yayına başlayan Gibi dizisi; başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın paylaştığı bir yapım. Çıktığı dönemlerde Cuma günlerinin en çok merak edilen konusu olmayı başaran dizi; üç yakın arkadaşın arasında geçen olaylar ve sohbetler üzerinden ilerlemekte. Üçlünün etrafında gelişen dünyayı absürtleştirmelerini konu alan yapım; bölümler içerisindeki tercihli bağlantısızlığa rağmen çok sevildi.

Yılmaz (Feyyaz Yiğit), İlkkan (Kıvanç Kılınç) ve Ersoy’un (Ahmet Kürşat Öçalan) etrafında ilerleyen maceralar; izleyicilerin de komik durumların içine düşmesine neden olmakta. Absürt komedi şeklinde tabir edilen türün son dönemdeki en iyi örneklerinden biri olarak tanımlanan Gibi; izleyicileri tarafından da bu tutumuyla takdir topluyor. Komedi tonunu oluşturan senaryo, oyunculuk ve reji alanında da başarılı bulunan yapım; dönemdaşı işlerin yapımcıları tarafından da dikkatle izlenmekte.

Yakın dönemde Netflix’te vizyona giren; Cem Yılmaz’ın senarist-yönetmen-başrol oyuncusu unvanlarıyla yer aldığı Erşan Kuneri dizisi de, Gibi’yle kıyaslanan işler arasında girdi. Özellikle de Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün dizi hakkında söyledikleri; hem Gibi hayranları hem de oyuncunun takipçileri tarafından tepki çekmişti. Bu nedenle Erşan Kuneri’yi Gibi’yle kıyaslayan sosyal medya hesapları; her iki projenin de farklı yönlerden savunulmasına ve iki dizinin başını çektiği bir tartışmanın ortaya çıkmasına yol açmıştı.

Uzun bir süredir merakla beklenen ve 7 Ekim’de geri dönecek Gibi’nin setlere döndüğü öğrenildi. Çekimlerin Eylül ayında tamamlanması bekleniyor.

Exit mobile version