FIFA 20 Oyununun En Güçlü 5 Takımı ve Takım Dizilişleri

FIFA 20 oyununun en güçlü ve en iyi 5 takımını bu takımların taktik diziliş formatları ile ele aldık.

fifa 20 en güçlü-takım

Konsol oyunları arasında futbol tutkunları için vazgeçilmez iki seriden birisi olan ve milyonlarca oyuncunun beğeniyle oynadığı FIFA 20 piyasadaki yerini almıştı. FIFA 20 oyununun yanında PES 2020 oyunu da futbol tutkunları tarafından en çok oynanan PS oyunları arasında ilk iki sırada yer almayı başarmış ve geniş oyuncu topluluğuna neredeyse 20 yıldır ev sahipliği yapıyor. Yorumla.Net ailesi olarak daha önce PES 2020 en güçlü takımlar listesini siz değerli oyun severlerle paylaşmıştık. Bugün yayınlayacağımız liste ise FIFA 20 oyununda en güçlü takımlar ve haliyle bu takımların en etkin kullanılabileceği taktik dizilişle ilgili olacak.

La Liga’dan tutun Alman Bundesliga ligine, İtalya Serie A liginden İngiltere Premier Lig’e kadar dünyanın en büyük liglerinin yer aldığı FIFA 2020, bunun yanında hemen bütün ülke milli takımlarına da yer veriyor.

FIFA 2020 oyuncularının merakla araştırdığı konulardan birisi de hangi takımların hangi güç seviyesinde olduğu ve bu takımları hangi taktik diziliş formasyonu ile sahada tutmanın daha avantajlı olduğu konusu olarak dikkat çekmektedir. Bu içeriğimizde FIFA 20 oyununun en güçlü 5 takımını taktik dizilişleri ile bulabileceksiniz.

FIFA 20 En Güçlü Takımlar Hangileri?

FIFA 2020 oyununda kazanmaya daha yakın taraf olmak için hangi takımı seçmeliyiz? Hangi takımı alırsak FIFA oyununun en iyi takımı olmuş oluruz? Bu sorunun yanıtını oyun içeriğinde bulunan takımların güç listesini edinerek bulabileceğiz. İşte araştırmalarımız neticesinde FIFA 20 en güçlü takımları..

1.Real Madrid – İspanya

FIFA 20 oyununda en güçlü takımlar listesinde ilk sırada İspanya La Liga’nın efsane takımı Real Madrid yer alıyor. 86 genel güç ortalaması bulunan takımın defansın güç ortalaması 86, orta saha 87 ve forvet hattı ise 86. Real Madrid takımının en dikkat çeken oyuncuları Eden Hazard, Modric ve Sergio Ramos. FIFA 20 oyununda Real Madrid için en iyi taktik diziliş 4-3-3 olarak kabul ediliyor.

2.Manchester City – İngiltere

FIFA 20 oyununda en güçlü takımlar listesinde ikinci sırayı yine 86 genel güç ortalamasına sahip olan bir İngiliz kulübü olan Manchester City ele geçirmiş görünüyor. Takımın defansın gücü 84, orta saha ve forvet güç ortalaması ise 87 olarak listelenmiş görünüyor. Manchester City takımını FIFA 20 oyununda en etkili şekilde kullanabilmek için 4-3-3 taktik diziliş formasyonuyla sahada yerleşmek gerekiyor. En etkili oyuncular ise K. De Bruyne, Agüero ve R. Sterling. Bu muazzam kadro ile FiFA 20 oyununun en iyi takımı listesinde ikinci sırayı M. City kazanmış görünüyor.

3.Barcelona – İspanya

FIFA 19 serisinde en güçlü takım olarak listelenen BarcelonaFIFA 20 oyununda ise büyük güç kaybı yaşayarak ancak üçüncü sıradan güçlü takımlar listesine girmeyi başarabilmiş. Takımın genel güç ortalaması aslında sıralamada bir ve ikinci sıraya yerleşen takımlarla eşdeğer olarak 86 ile listelenmiş. Defansın gücü 85, orta saha 85 ve forvet hattı ise 89. Barcelona’nın en dikkat çeken oyuncuları Pique, Messi ve L. Suarez. İspanyol ekibi sahada 4-3-3 takım formatı ile dizerseniz en iyi oyuna sahip olabilirsiniz.

4.Paris Saint Germain – Fransa

FIFA 20 oyununda en iyi takımlar listesine Fransız ekip PSG ise dördüncü sıradan giriş yapmayı başarmış görünüyor. Takımın genel güç ortalaması 85. Defansif olarak 84, orta saha 83 ve forvet güç ortalaması ise 88 olarak dikkat çekiyor. Paris Saint Germain takımının en dikkat çeken oyuncuları Neymar, Mbappe. Takımı 4-2-3-1 oyun formatı ile sahada yayarsanız rakiplerinize karşı daha net üstünlük yakalayabilirsiniz.

5. Juventus – İtalya

C. Ronaldo transferiyle birlikte büyük çıkış yapan İtalyan ekip JuventusFIFA 20 en güçlü takımlar listesinde 5. sırada yer alıyor. Juventus takımının genel güç ortalaması 85. Defansın gücü 84, orta saha 84 ve ofansif güç ortalaması ise 87 olarak görünüyor. Bu takımı en etkili şekilde kullanabilmek için 4-3-1-2 oyun formatı ile sahaya diziliş göstermeniz gerekiyor.

Exit mobile version