En Pahalı Bilgisayar 2022

En Pahalı Bilgisayar 2022

En Pahalı Bilgisayar 2022

Bilgisayar satın almak isteyenlerin önünde çok sayıda seçenek bulunuyor. Bilhassa yepyeni ürünlerin ortaya çıkması tüketicileri heyecanlandırıyor. Ancak, paranızı olabilecek en iyi şekilde harcamak istiyorsanız bilgisayar satın alırken birtakım hususlara dikkat etmelisiniz.

Boyut ve ağırlık, ekran ve klavye kalitesi, batarya kalitesi ve pil ömrü, bellek, işlemci, malzeme kalitesi, depolama alanı, biyometrik güvenlik önlemleri, bağlantı hızı gibi özelliklere önem verdiğiniz takdirde ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir bilgisayar bulma şansına erişirsiniz. Bunun yanı sıra, uzun yıllar kullanabileceği, en iyi imkanları vaat eden ürün arayan insanların aklında en pahalı bilgisayar hangisidir sorusu yer alıyor.

En Pahalı Bilgisayar Fiyatları

Dünyanın en pahalı bilgisayarı hakkında bilgi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz! 8Pack OrionX 2; güncel tarih itibariyle dünyanın en pahalı bilgisayarı olarak tüketicilerin dikkatini çeker. Özellikleri ile tabiri caizse bir canavar olduğunu gösteren bu bilgisayarın vaat ettiklerine siz de çok şaşıracaksınız. Her şeyden önce, tek bilgisayar içerisinde iki farklı sistemin kurulu olduğunu söyleyelim. Birincil sistemde Intel Core i9-10980XE 4.6 GHz (OC) işlemci yer alıyor. Ayrıca, bu işlemciyi 128 GB 3600 MHz DDR4 RAM destekliyor.

Dünyanın en pahalı bilgisayarının ekran kartı özellikleri de oldukça iyi! Üç adet Nvidia ekran kartı barındırıyor. Fakat, markanın bir önceki modeline kıyasla birtakım geliştirmeler yapılmış. 384 bit değerinde NVIDIA Titan RTX 24 GB ekran kartı ile gönülleri fetheden bu modelin ikincil sisteminde de ekran kartı mevcut! Söz konusu bilgisayar; 30 bin İngiliz Sterlini fiyatıyla dikkat çekiyor. Bir başka deyişle, dünyanın en pahalı bilgisayarının 650 bin TL tutarında olduğunu ifade edebiliriz.

Bunun yanı sıra, siz de Türkiye’de çok satılan ancak yüksek fiyatları ile dikkat çeken bilgisayarlar hakkında bilgi almak isteyebilirsiniz. Bu noktada, bilhassa Apple ve Dell gibi markaların yepyeni ürünlerinin hem kaliteleri hem de yüksek fiyatları ile dikkat çektiğinden bahsedebiliriz.

En Pahalı Bilgisayar Laptop

Kullanım kolaylığı vaat eden laptop; hem günlük hayatın hem de iş hayatının vazgeçilmezi! Gelin, hep birlikte en pahalı bilgisayar laptop modellerine yakından bakalım!

Exit mobile version