Apple’ın WWDC 22 Etkinliği Öncesinde Apple Store Kapandı

Apple'ın bugün akşam saatlerinde düzenleyeceği WWDC 22 etkinliği öncesinde Apple Store kapandı. Etkinlikte yeni ürünlerin görücüye çıkması bekleniyor. İşte detaylar..

apple store kapandı

Büyük etkinliğe saatler kala Apple Store kapandı. Apple Store girmeye çalışan kişiler mağazaya giremeyince bunun sebebinin Apple’ın bugün akşam saatlerinde düzenleyeceği WWDC 22 etkinliği olduğu ortaya çıktı.

Etkinlik ise M2 işlemcisi ve bunu kullanan ilk dizüstü modeli olan yeni MacBook Air görücüye çıkması bekleniyor. Diğer yandan bazı Apple satıcıları yeni M2 Mac mini modelini listelemeye başladı.

Etkinlikte yeni ürünler tanıtılacak

Apple’ın merakla beklenen Worldwide Developer Conference (WWDC) ya da Türkçe olarak Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın da yeni ürünler tanıtılacak. Özellikle yeni iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS 13 ve tvOS 16 işletim sistemi ile ilgili detaylar kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

Apple Store kapandı

Etkinliğe saatler kala ise Apple Store girmeye çalışan kullanıcılar şok yaşadı. Apple Store sitesine girmeye çalışan binlerce kullanıcı siteye erişim sağlayamadı. Daha sonra sorunun sebebi belli oldu. Apple yaşanan erişim sorunu ile ilgili olarak ‘’Gelişmeler yükleniyor. Apple Store’da güncellemeler yapıyoruz. Apple TV uygulamasında ve apple.com’da online yayınlanan etkinlikten sonra mağazamızı tekrar ziyaret edebilirsiniz.’’ açıklamasında bulundu.

Exit mobile version