Apple’dan Türkiye Kararı! Tüm Apple Ürünlerine Zam Yapıldı! İşte Yeni iPhone Fiyatları

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Apple Türkiye’deki ürünleriyle ilgili yeni bir karar aldı. Apple Türkiye’deki tüm ürünleri zam yaptı. İşte yeni İPhone fiyatları..

apple iphone fiyatları

ABD’li telefon üretici Apple Türkiye2deki ürünlerine 3 ay aradan sonra tekrar zam yapma kararı aldı. Apple’ın bu son yaptığı zamla birlikte Türkiye’deki iPhone 13 fiyatları yüzde 17.5 ile yüzde 22.2 arasında zamlandı.

Zam kararı ise Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) ardından alındı. Apple’ın aldığı bu kararın ardından tüm Apple ürünlerine ortalama yüzde 20 civarında zam geldi.

Apple Store kapanmıştı

Apple, dün akşam saat 20:00’da Apple Worldwide Developer Conference (WWDC) ya da ülkemizde bilinen adıyla Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı nedeniyle Apple Store’u kapatmıştı. Apple kapanmayla ilgili olarak “Gelişmeler yükleniyor. Apple Store’da güncellemeler yapıyoruz. Apple TV uygulamasında ve apple.com’da online yayınlanan etkinlikten sonra mağazamızı tekrar ziyaret edebilirsiniz” açılamasında bulundu.

En son zam Mart ayında yapılmıştı

Diğer yandan Apple Türkiye’deki ürünlerine en son mart ayında zam yapmıştı. Apple, Türkiye’deki ürünlerine 8 Mart’ta yüzde 14 ile yüzde 19 arasında değişen oranlarda zam yapmıştı. Bu son yapılan zamla birlikte bu yıl Türkiye’deki iPhone fiyatları yüzde 40 zamlanmış oldu.

İşte yeni iPhone 13 fiyatları

Exit mobile version