Among Us Oyunu Lobi Sorunu Çözümü Detaylandı

Özellikle basit oynanışı ile milyonlarca kişinin severek oynadığı Among Us, kullanıcılar sürekli şikayet ettiği lobi sorununu nihayet çözüyor.

among us lobi sorunu

Kovid-19 salgını sonrası kişilerin zaman geçirmek adına en çok tercih ettiği oyunlardan biri olan Among Us, kullanıcıların oyun içinde en çok şikayet ettiği lobi sorunuyla ilgili olarak sonunda harekete geçti ve sorunun çözüleceği ile ilgili açıklamada bulundu.

Oyundaki lobilerin kontrolünün kullanıcılarda olmaması nedeniyle oyuncular istediği modda oyun oynayamıyordu. Ve kullanıcılar bu durumdan oldukça rahatsızdı. Yapılan eleştirilen sonuç verdi ve Among Us ekibi lobinin kontrolünü kullanıcılara devretmek için harekete geçti.

Öte yandan Among Us ekibi oyunda lobi sorunu kadar olmasa da can sıkanQ2 görev sorununa da el atacaklarını duyurdu.

Kullanıcılar bir diğer talepleri olan masaüstü kullanıcıları için istenen 8 TL’lik ücretin kaldırılması konusu ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı. Zira Among Us, mobil uygulamadan ücretsiz bir şekilde oynanabilirken masaüstü platformlar için Epic Games Store’da 8 TL’lik ücret talep ediliyor. Bu ücret her ne kadar düşük olsa da kullanıcılar mobil uygulamada olduğu gibi masaüstü içinde ücret alınmamasını istiyordu.

Exit mobile version