AirPods 3 neler sunuyor?

AirPods 3 daha kısa gövde, özel bir pil kutusu, kablosuz şarj desteği ve uzamsal ses ile kullanıcılara sunuldu. İşte yeni AirPods 3 ile ilgili tüm detaylar.

airpods 3 özellikleri

Apple, yeni geliştirdiği kablosuz kulaklıklarında pek çok farklı teknolojiye yer vererek bu alanda dikkat çekmeyi başardı. Ses kalitesinde ve verimlilikte üstün özellikler ile donatılan AirPods 3 modelinde en çok dikkat çeken yeniliklerden birisi de kızılötesi sensörler ile AirPods kulaklıkların kulakta olup olmadığının algılanması.

Özel sensör ile kişisel deneyim

Özel bir sensör kullanan Apple, kablosuz kulaklığın kulakta olup olmadığını algıladıktan sonra içeriklerin oynatılıp duraklatılmasına imkân tanıyor. Böylece kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan sadece kulaklıkları kulağından çıkarması, kullanımda pratiklik sunuyor ve herhangi ek bir işlem yapılmasına da gereksinim bırakmıyor.

Apple yeni teknolojisiyle çok iddialı!

“Yeni bir cilt algılama sensörü, AirPods’lar kulakta mı yoksa cepte mi yoksa masada mı olduğunu doğru bir şekilde algılar ve çıkarıldığında oynatmayı duraklatır. “ denilerek tanıtımda yeni teknolojisini tanıtan Apple, bu konuda beklentileri de yükseltti. Özellikle bir sonraki versiyonunda daha nasıl bir yenilik yapılabileceği konusunda merak uyandıran kablosuz kulaklıklar, insan cildi konusunda da özel bir şekilde eğitilmiş.

Apple bu durumu ise şöyle anlatıyor; “Endüstri uzmanları, AirPods 3’ün cilt algılama sensörlerinin, kullanıcının cildindeki su içeriğini potansiyel olarak algılayarak, onlara insan cildi ile diğer yüzeyler arasında ayrım yapma yeteneği kazandırabileceğini belirtiyor.”

Exit mobile version