Uğur Dündar’dan Stefan Kuntz’a Altay Bayındır tepkisi!

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri hazırlığı kapsamında oynanan İskoçya ve Çekya maçlarında Teknik direktör Stefan Kuntz'un Altay Bayındır'a süre vermemesinin ardından Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'dan tepki geldi.

Ugur Dundar Habermeydan

Teknik direktör Stefan Kuntz’un İskoçya hazırlık maçında kalede Uğurcan Çakır’a Çekya maçında kalede Doğan Alemdar’a yer verip Altay Bayındır’a süre vermemesinin ardından Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’dan tepki geldi. Stefan Kuntz’un adaletsiz olduğunu dile getiren Dündar, twitter’dan yaptığı paylaşımda “Stefan Kuntz’un sürekli oynayan Fenerbahçe’nin kaptanı Altay’ı kenarda oturtup, Rennes’in yedek kalecisi Doğan’ı oynatması, hem adaletsiz, hem de yanlış bir yaklaşım. Nitekim Doğan’ın yediği gol de tercihinin ne kadar yanlış olduğunu gösterdi!” ifadelerini kullandı. Uğur Dündar’ın bu paylaşımı, çok kısa süre içinde en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Koyu Fenerbahçe taraftarı olan sanatçı Nejat İşler, Uğur Dündar’ın paylaşımına “Yapma Uğur abi. Çocuk şahane oynadı” yorumunu bıraktı. Dündar da ağlayan göz emojisi kullanarak, “Haklısın kardeşim” yanıtını verdi.  Uğur Dündar, yaptığı paylaşımını eleştirenlere karşı bir paylaşım daha yaptı.

Dündar, “Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak tek başıma bile kalsam, milli forma giydirilirken adaletsizliğe uğrayan futbolcularımızı sonuna kadar savunurum. Biz ayrıcalık değil, adalet istiyoruz…” paylaşımıyla cevap verdi.

 

Exit mobile version