Türkiye – Faroe Adaları maçı bilet fiyatları belli oldu

Türkiye yarın Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Faroe Adaları ile karşılaşacak. Heyecan veren maçın bilet fiyatları belli oldu. Biletler yarın satışa çıkıyor.

Türkiye - Faroe Adaları

Türkiye A Milli Takımı gelecek hafta Cumartesi günü Faroe Adaları ile karşılaşacak. UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşecek. Heyecan verici karşılaşma için geri sayım başlarken, maçı yerinde izlemek isteyenler için de önemli bir haber geldi! Maç bileti belli oldu, aynı zamanda biletlerin satışa sunulacağı tarih açıklandı.

Türkiye – Faroe Adaları biletleri yarın satışa çıkıyor

Faroe Adaları’nı evinde ağırlayacak Türkiye A Milli Takımı için biletler yarın satışa çıkacak. Açıklanan bilgilere göre 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 11.00’de bilet alımları gerçekleştirilecek.

Karşılaşmanın biletleri en az bir yıllık Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyelere öncelikli olarak satılacak. Bu kullanıcılar, 27 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de erkenden biletlere ulaşabilecek. Taraftarlar passo.com.tr ya da Passo Mobil Uygulaması aracılığıyla bilet alabilecek.

Peki ya Türkiye – Faroe Adaları bilet fiyatları ne kadar olacak? 1. kategori biletleri 100 TL’den satılırken; 2. kategorinin fiyatlarıysa 50 TL olarak açıklandı. Öte yandan bilet alırken taraftarların Passolig zorunluluğu bulunmayacak. Bir kişinin alacağı maksimum bilet sayısı ise 4 olarak duyuruldu.

Türkiye’nin aday kadrosu

Bu hafta Cumartesi günü Faroe Adaları karşısında kendi evinde mücadele edecek Türkiye A Milli Takımı, rövanş karşılaşması için ise 25 Eylül Pazar günü saat 21.45’te deplasmana gidecek.

Exit mobile version