Trabzonspor’un yeni başkanı seçilen Ertuğrul Doğan Kimdir?

Trabzonspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un 18. başkanı oldu. Doğan, 1129 geçerli oyun 919'unu alarak, 20 aylığına bordo-mavili kulüpte başkanlığa getirildi.

Ertugrul Dogan Kimdir Habermeydan

Trabzonspor Kulübünün olağanüstü genel kurulu Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşti. İki gün süren ve tek listenin yer aldığı genel kurulda oy kullanma hakkı olan 9 bin 278 üyenin, 1231’i toplam 19 sandıkta oy kullandı. Ertuğrul Doğan 1129 geçerli oyun 919’unu alarak 20 aylığına Trabzonspor’da başkanlığa getirildi.

Kulüp başkanlığına seçilen Ertuğrul Doğan, Trabzonspor’un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, “Bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getireceğimin, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum. Tek gerçeğimiz kulübümüzün çıkarları olacak.” dedi.

ERTUĞRUL DOĞAN’IN YÖNETİM LİSTESİ

Başkan: Ertuğrul Doğan.

Asıl Üyeler: Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz, Birhan Emre Yazıcı

Yedek Üyeler: Ceyhun Eskici, Hüseyin Ekşi, İmdat Yılmaz, Fatih Solak, Selim Burak Özdemir, Mustafa Atmaca ve Ali Beyazlı.

Trabzonspor’un yeni başkanı seçilen Ertuğrul Doğan Kimdir?

Ertuğrul Doğan, 1977 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini memleketinde gördükten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

2000 yılında “Doğan Akaryakıt” adı altında madeni yağ ve akaryakıt alanında iş hayatına atıldı.

Evli ve iki çocuk babası olan Ertuğrul Doğan, Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Oltan Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Trabzon Ticaret Odası’nda başkan yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir.

Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda seçilerek kulübün 18. Başkanı olmuştur.

Exit mobile version