Trabzonspor şampiyonluk forması satışa çıkıyor

Süper Lig'de şampiyonluğunu garantileyen Trabzonspor, taraftarlarına müjdeli haberi verdi. Kulüp, özel şampiyonluk formasını duyurdu.

Trabzonspor

Abdullah Avcı yönetiminde başarıyla ilerleyen Trabzonspor ekibi geçtiğimiz haftalarda Süper Lig’de şampiyonluklarını garanti altına almıştı. Ligdeki son maçlara çıkmaya devam eden ekibin taraftarları, Türkiye’nin dört bir noktasında kutlamalara süratle devam ediyor. Elbette kulüp yönetimi de hayranlarının bu coşkusuna ortak olacak bazı sürprizler hazırlıyor!

Trabzonspor yöneticileri şampiyonluk kutlamaları kapsamında gemiyle denize açılarak görkemli bir kutlamaya imza atacak. Öte yandan Medical Park Stadyumu da oldukça renkli görüntülere tanıklık edecek. Konserler ve gösterilerle şampiyonluklarının sesini duyuracaklar. Tüm bunların yanı sıra kulüpten gelen yeni açıklamalar, bir sürprizin daha yolda olduğunu ve bu akşam taraftarlarla buluşacağını müjdeledi.

Trabzonspor özel formasını bugün satışa çıkarıyor

Resmi Twitter hesabı üzerinden müjdeyi veren Trabzonspor ekibi kupa seremonisi için özel bir formayla yeşil sahaya çıkacaklarını açıkladı. Gold rengi kulüp arması, yine aynı renkle işlenmiş detaylar ve sonsuzluk işaretinin üzerinde bulunduğu formada “2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor” yazısı yer alacak.

Merakla beklenen formalar ilk kez bu akşam taraftarların karşısına çıkacak. TS Store mağazalarında yer alacak forma, aynı zamanda internet üzerinden de listelenip satışa sunulacak. Şimdilik formanın fiyatı ve tam görünümü bilinmese de ilerleyen saatlerde hayranlar, bekledikleri ürünü tüm detaylarıyla görebilecek.

Altay karşılaşması için hazırlıklar tamam

Şu anda ligde 78 puanla zirvede yer alan ve ilerleyen haftalarda şampiyonluklarını kutlayacak olan Trabzonspor yarın Altay’ı evinde ağırlayacak. 34 puanla ligin 18. basamağında yer alan takım, Medical Park Stadyumu’nda zorlu bir müsabakaya çıkacak.

Exit mobile version