Trabzonspor evinde kayıp!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile HangiKredi Ümraniyespor Akyazı Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele konuk takım HangiKredi Ümraniyespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu maçın ardından Trabzonspor, iç sahadaki 36 maçlık kaybetmeme serisini kaybetti.

Trabzonspor Umraniyespor habermeydan

Trabzonspor evinde kayıp!

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor ile HangiKredi Ümraniyespor Akyazı Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadele konuk takım HangiKredi Ümraniyespor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu maçın ardından Trabzonspor, iç sahadaki 36 maçlık kaybetmeme serisini kaybetti. Bordo mavililer Abdullah Avcı yönetiminde Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde geride kalan 36 maçta 24 galibiyet ve 12 beraberlik almıştı.

Mücadelenin ilk yarısında oldukça etkili bir Oyun ortaya koyan Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün 2 topu direkten döndü. Oldukça fazla atak yapan Trabzonspor ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince takımlar soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gitti.

Trabzonspor, ikinci yarıda maça yine etkili başlasa da golü bulan sonuç alan taraf konuk ekip Ümraniyespor oldu. Maçın 51. dakikasında Jesse Sekidika’nın kaleci Uğurcan’dan dönen topa vuruşu ile Ümraniyespor deplasmanda 1-0 öne geçti.

Golün ardından Trabzonspor beraberlik için gol ararken bir şok daha yaşadı. Trabzonspor, Karşılaşmanın 65. dakikasında Kornerden gelen ortaya ceza sahası içinde dokunan Umut Nayir’ın attığı golle 2-0 geriye düştü.

Yenen gollerin ardından Trabzonspor tribünlerinden takıma büyük protestolar başladı. Trabzonspor aradığı golü 83. dakikada Yusuf Yazıcı ile buldu ve skoru 2-1’e getirdi. 2-1’in ardından Trabzonspor ataklarını sıklaştırdı ancak beraberlik golünü bulamadı.

Mücadelede başka gol olmayınca maç Ümraniyespor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor’un iç sahadaki 36 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Trabzonspor’da Naci Ünüvar, 90+8’de art arda 2 sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Trabzonspor 38 puanla 6. sırada kalırken, HangiKredi Ümraniyespor ise 18 puana yükseldi ancak ligin son sırasından kurtulamadı. Bordo mavililer ligde gelecek hafta evinde Kayserispor ile oynarken, Ümraniyespor ise sahasında Konyaspor’u ağırlayacak.

Exit mobile version