Trabzonspor – Antalyaspor: 2-0

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor Akyazı'da Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleden Trabzonspor 2-0 galip ayrıldı. Trabzonspor ayrıca kendi sahasında 36 maçlık yenilmezlik serisine de böylece devam etmiş oldu.

Trabzonspor Antalyaspor Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Akyazı’da Trabzonspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. İç sahada 35 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, Antalyaspor karşılaşmasına da bu seriyi devam ettirmek istedi.

Karşılaşmanın 5. dakikasında Trabzonspor, Trezeguet ile bir gol buldu, VAR kontrolü de yapıldıktan sonra Trabzonspor’un golü geçerli sayılmadı.

16. Djaniny pasıyla ceza sahasında topla buluşan Trezeguet, dönerek vuruşunu yaptı. Mısırlı futbolcunun vuruşu yandan dışarıya gitti.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 27. dakikada Bakasetas, savunmanın arkasına sarkan Gomez’i topla buluşturdu. Ceza sahasında topu alan Gomez’in açısı daraldı. Uruguaylı futbolcu arka direğe orta yaptı. Djaniny bu topa vuramadı.

Mücadelenin 34. dakikasında Bakasetas’ın sol kanattan yerden ortasında Helton topu güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu Trezeguet, ağlara gönderdi. Yan hakem Bakasetas’ın topu dışarıdan çevirdiğini işaret etti.VAR kontrolü yapıldı ve hakem Mete Kalkavan pozisyonun gol olduğunu belirterek beyaz noktayı gösterdi:1-0

İlk yarının sonuna doğru 44 dakikada sol kanatta topu alan Doğukan Sinik, sağ kanattaki Ndao’yu topla buluşturdu. Topla birlikte sağdan ceza sahasına giren Ndao’nun vuruşu Uğurcan’ın da müdahalesiyle direkten geri döndü.

Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada 59. dakika oynanırken Trabzonspor, Larsen’in sağ kanattan ortasında Trezeguet bu topu ıskaladı. Ardından gelişen Antalyaspor atağında Güray’ın soldan ortasında Eren son anda araya girdi. Eren pozisyon sonrası sakatlık geçirdi ve tedavi için kenara geldi. Eren, oyuna devam edemedi ve sedye ile oyun alanını terk etti.

Maçın 67. dakikada Djaniny, ceza sahasında Bakasetas’ın pasıyla buluştu. Djaniny, yakın mesafeden vuruşunda kaleci Helton gole izin vermedi.

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Gomez sağ kanattan ceza sahasına girdi ve ortasını yaptı. Onun ortasında Floranus’un ters vuruşu direkten döndü. Dönen topu Naci Ünüvar ağlara gönderdi:2-0

Genç futbolcu Süper Lig’deki ilk golünü attı Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 38’e yükseltirken, Antalyaspor ise 21 puanda kaldı.

Trabzonspor, Antalyaspor maçını 2-0 kazanmasının ardından iç sahada oynadığı 36 maçı da kazandı. Trabzonspor, bu süre içerisinde 24 galibiyet ve 12 beraberlik elde etti.

 

Exit mobile version