Trabzonspor 0-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 berabere bitti.

Trabzonspor 0 0 Besiktas Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 berabere bitti.

Şampiyonluk yarışını sürdüren ve üst üste 5 maçlık galibiyet serisi bulunan Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor’u yenemedi.

Teknik direktör arayışları devam eden ve son 3 maçını kaybeden Trabzonspor seyircisi önünde çıktığı maçta Beşiktaş’tan 1 puan almayı başardı.

İlk yarısı sıkıntılı ve zevksiz geçen mücadelenin ikinci yarısında her iki takım gol için bir çok fırsat yakaladı. Hem Beşiktaş hem de Trabzonspor son vuruşlarda sıkıntı yaşadı ve skoru değiştiremedi.

Trabzonspor’un ataklarında Mert Günok, Beşiktaş’ın ataklarında ise Uğurcan Çakır mutlak pozisyonlarda gol izni vermedi.

Fenerbahçe ile birlikte lider Galatasaray’ı kovalayan siyah beyazlılar 56 puanda kaldı. Trabzonspor ise 45 puanla 5. sıraya yükseldi.

Ligde gelecek hafta Trabzonspor, Sivasspor deplasmanına gidecek, Beşiktaş ise Hatayspor maçı nedeniyle 3 puan alacak.

Mücadelenin 74. dakikasında sarı kart gören Anastasios Bakasetas, Sivasspor maçında cezalı duruma düştü. Başarılı futbolcu zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş taraftarı ise İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği stadyumda yer alamadı.

Trabzonspor 0-0 Beşiktaş

Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Volkan Bayarslan, Serkan Olguncan, Erdem Bayık

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen (Dk. 69 Bartra), Hüseyin Türkmen, Denswil, Eren Elmalı, Peres (Dk. 56 Trezeguet), Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür (Dk. 88 Umut Bozok), Markovic, Gomez (Dk. 88 Gbamin)

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Sais, Colley, Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan (Dk. 90 Necip Uysal), Ghezzal (Dk. 68 Nkoudou), Maxim (Dk. 68 Muleka), Redmond, Aboubakar

Sarı kartlar: Dk. 29 Larsen, Dk. 74 Bakesetas, Dk. 87 Eren Elmalı, Dk. 90+3 Gbamin (Trabzonspor) Dk. 42 Sais, Dk. 60 Onur Bulut (Beşiktaş)

Exit mobile version