Spor Toto Süper Lig 38. hafta maç takvimi belli oldu

Spor Toto Süper Lig yarın son hafta müsabakaları için start verecek. Ligdeki son karşılaşmaların saatleri ve hakemleri kesinlik kazandı.

Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor geçtiğimiz haftalarda Spor Toto Süper Lig 2021-22 sezonunda şampiyonluğunu garanti altına aldı. Bu hafta ise ligin 38. ve aynı zamanda son hafta maçları gerçekleşecek.

Haftanın açılış maçında Galatasaray, yarın Antalyaspor’un evine konuk olacak. Yasin Kol tarafından yönetilecek karşılaşma, saat 20.00’da ekranlara gelecek. Yine aynı gün ve saatte Gaziantep, Çaykur Rizespor’u evinde ağırlayacak.

Cumartesi günü oynanacak büyük karşılaşmalar arasında Beşiktaş, Konyaspor’u evinde ağırlayacak. Maç Sarper Barış Saka tarafından yönetilecek. Öte yandan Fenerbahçe, Volkan Bayaraslan’ın görev alacağı maçta Ö.K. Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak.

Pazar günü oynanacak son karşılaşmalar arasında ise Medipol Başakşehir – Trabzonspor karşılaşması dikkat çekecek. Spor Toto Süper Lig 2021-22 sezonunda başarılı bir gidişat izleyen Karadeniz ekibi, İstanbul’a konuk olacak. Ligin kapanış maçları ise Adana Demirspor – Göztepe ve A. Hatayspor – GZT Giresunspor arasında oynanacak müsabakalarla gerçekleşecek.

Spor Toto Süper Lig son hafta maçları ve saatleri

Bu hafta Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında yapılacak karşılaşmaların saatleri ve hakemleri şu şekilde olacak:

20 Mayıs Cuma

21 Mayıs Cumartesi

22 Mayıs Pazar

Exit mobile version