Ryan Reynolds Spor Yatırımlarına Bir Yenisini Daha Ekliyor!

Wrexham FC'yi satın alma süreciyle belgesel konusu olan ünlü aktör Ryan Reynolds; Kanada'da da bir hokey kulübü almayı planlıyor.

ryan reynolds futbol

Ünlü aktör Ryan Reynolds, geçtiğimiz yıllarda sinema haricindeki yatırımlarıyla da adını duyurmaya başladı. Galler takımı Wrexham FC’yi satın alan başarılı oyuncu, bu alanda başarılı bir yatırım modeli kurması ve taraftarlarla kurduğu ilişkiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bir başka ünlü aktör Rob McElhenney’le birlikte Wrexham yatırımına başlayan Reynolds, spor alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Ancak bu yatırımın futbol yerine hokey alanında olacağı haberleri basına yansıdı.

46 yaşındaki aktörün, Kanada’nın Ottawa Seniors takımını satın almak için girişimlere başladığı iddia edildi. ABD basınında çıkan haberlere göre; her iki taraftan da resmi açıklama gelmemesine rağmen, bu konudaki dedikoduların gitgide çoğaldığı belirtildi. Ottawa Seniors takımının potansiyel bir satın alma süreci için hazırlıklar yaptığı bilgisini aktaran basın; kulübün bir spor bankacılığı şirketi olan Galatioto Sports Partners’la çalışmalar yürüttüğünü ve bu çalışmaların satışla alakalı olabileceği öngörmekte.

Futbol yatırımı haricinde alkol ve telefon sektöründe de yatırımlar yapan Ryan Reynolds’ın; spor alanındaki yatırımlarını farklı alanlarda da geliştirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ottawa Seniors iddiaları henüz netleşmese de, ünlü yıldızın Wrexham’da kurmayı başardığı gelir modeli sayesinde bu alanda birkaç girişiminin daha bulunması son derece olası görülüyor. Birçok spor makalesine de konu olan Reynolds’ın Wrexham yatırımı; geçtiğimiz günlerde ülkemizde Disney + platformunda yayınlanan Welcome to Wrexham (Wrexham’a Hoş Geldiniz) belgeselinde de detaylı bir biçimde anlatılmakta.

Wrexham Ligde İkinci Sırada!

Deadpool serisiyle birlikte tüm Dünya’da popülerliğini arttıran Ryan Reynolds; 2 yıl önce satın aldığı Wrexham’da önemli bir dönüşüm başlattı. Ünlü aktörün Welcome to Wrexham belgeseliyle birlikte daha da öne çıkardığı kulüp; yalnızca 2 milyon pounda satın alınmıştı. TikTok’la geniş kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzalayan Wrexham; bu sayede sosyal medyada da popülerliğini her geçen gün arttırmayı başarıyor. Galler’in ilk profesyonel futbol kulübü olma unvanını da elinde bulunduran ekip; bu sezon İngiltere Ulusal Ligi’nde 2. sırada yer alıyor.

İngiltere ligleri içerisinde 5. kademe olarak bilinen bu ligden çıkmak için çabasını sürdüren ekip; reklam anlaşmaları ve taraftar desteğiyle birlikte üst liglerdeki birçok ekipten çok daha fazla kazanç elde ediyor. Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkma şansını play-off aşamasında kaybeden Wrexham; bu sezon istikrarlı gidişatını koruyabilmesi halinde İngiltere’nin 4. kademesi olan League Two’ya adımını atacak. Reynolds ve McElhenney’nin kulübü yakından takip ettiği bilinmekte. Ayrıca Wrexham şehrine de önemli bir popülarite katkısı sunan ikili; hem kulübü hem de şehri birkaç seviye yukarı çıkaracak hamlelere hazırlanıyorlar.

Exit mobile version