Robert Lewandowski, Bayern Münih ile yollarını ayırdı!

Ünlü santrafor oyuncusu Robert Lewandowski, Bayern Münih ile yollarını ayırdığını açıklayan bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Tecrübeli isim, "Buradaki hikayem sona erdi," dedi.

Robert Lewandowski

2014 yılından bu yana Bayern Münih forması giyen Robert Lewandowski bugün önemli bir haber ile gündeme geldi! 33 yaşındaki Polonyalı milli futbolcu, yaptığı son açıklamada dikkatleri üzerine çekti. Başarılı santrafor, Bundesliga devi ile olan hikayesinin artık sona erdiğini ve artık yoluna Münih’te devam etmek istemediğini açıkladı.

Bir süredir Lewandowski’nin Bayern Münih kulübü ile yollarını ayırmak istediği dedikoduları basına yansımıştı. Sezon sonunda ünlü oyuncunun zaten takımla yollarını ayıracağı güçlü bir iddia olarak görülüyordu. Fakat şimdiye kadar konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmemişti. Ünlü yıldız konuyla alakalı şimdi sessizliğini bozdu ve iddiaları doğruladı.

Lewandowski: Bayern Münih’teki hikayem sona erdi

Polonya milli takımı için şu anda kampta olan Robert Lewandowski, yaptığı basın açıklamasında Bayern Münih’ten ayrıldığını resmen doğruladı. Başarılı isim şu açıklamalar ile ayrılığını kamuoyuyla paylaştı:

“Şu an itibariyle Bayern Münih’teki hikayem kesin bir şekilde sona erdi. Geçtiğimiz aylarda kulüp ile yaşadığımız sorunlardan sonra tekrar birlikte çalışabileceğimizi artık zannetmiyorum. Sanıyorum ki transfer olmam iki taraf için de en doğru seçenek olacak. Bayern çok büyük bir takım ve umuyorum sırf buna hakları var diye zorla beni kulüpte tutmaya çalışıp transferime engel olmaya çalışmazlar. Beni durdurmak istemeyeceklerini düşünüyorum.”

Bayern Münih Spor Direktörü Hasan Salihamidzic, bu ayın başında Lewandowski’nin takımdan ayrılmak istediğini kulüp patronu ile paylaştığını açıkladı. Bundesliga’nın en çok gol atan ikinci oyuncusunun 2023 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılabileceğini doğruladı.

Barcelona ve Chelsea, Lewandowski’nin peşinde!

Robert Lewandowski bu yaz Bayern Münih ile anlaşmasını sona erdirmek istiyor. Kısa bir süre önce tecrübeli ismin Real Madrid ekibinde forma giymek istediği öne sürülmüştü. Öte yandan Barcelona ve Chelsea takımlarının da yıldız ismin peşinde olduğu basına yansıdı.

Exit mobile version