PSG’de şok ayrılık: Di Maria takıma veda ediyor

Paris Saint-Germain'in başarılı oyuncusu Angel Di Maria kulübe veda ediyor. 34 yaşındaki oyuncunun yeni durağı belli oldu.

Di Maria

Ligue 1’in başarılı ekibi Paris Saint-Germain bu yıl görkemli bir kadro ile sahaya çıktı. Lionel Messi, Mbappe, Neymar ve Di Maria gibi yıldızları kadrosunda bir araya getiren takım, son dönemlerde ayrılık haberleriyle sık sık gündeme düşüyor. Kısa bir süre önce Messi’nin MLS’e transfer olacağı konuşulurken; Mbappe’nin ise Real Madrid bilmecesi halen devam ediyor. Kulübün tüm bu yoğun gündemi arasına bir de ayrılık haberi eklendi!

Di Maria, PSG ile yollarını ayırıyor

PSG’nin orta saha yıldızı Angel Di Maria, bu sezonun sonunda kulüpten resmen ayrılıyor. Başarılı Arjantinli futbolcu 2015 yılında Manchester United ekibinden 63 milyon Euro karşılığında Fransız takımına transfer olmuştu. Burada geçirdiği yedi yıllık kariyerinde önemli başarılara imza atan yıldız için yolun sonu göründü.

Uzun yıllardır PSG’de 11 numaralı forma ile top koşturan Di Maria, Fransız ekibiyle toplamda 294 maça çıktı. Takımın kilit isimlerinden biri olan yıldız oyuncu 91 gole imza attı. Aynı zamanda 106 asist ile ekibe katkıda bulundu.

Di Maria, PSG ekibinde toplamda 5 Fransa Kupası, 4 Lig Kupası, 4 Fransa Süper Kupa’ya ortak oldu. Kulübün en parlak döneminde başarılı futbolcu ekibin yapı taşlarından biri haline geldi.

Arjantinli futbolcunun yeni durağı Juventus

Sezon sonunda Paris Saint-Germain’den ayrılacak olan Angel Di Maria transfer görüşmeleri için çalışmalara başladı. İtalya Serie A’nın başarılı ekiplerinden Juventus ile görüşen oyuncu, iddialara göre kariyerine burada devam edecek.

Exit mobile version