Porto Inter Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. Porto ile Inter kozlarını paylaşacak.

porto inter 1

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan sürüyor. Porto ile Inter kozlarını paylaşacak

Inter ile Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı beş karşılaşmanın üçünü kaybeden Porto, bu üç mağlubiyeti de deplasmanda aldı. Portekiz ekibi iç sahadaki iki karşılaşmada ise mağlubiyet yaşamadı. Avrupa kupalarında Portekiz takımlarına konuk olduğu sekiz maçın sadece birini kazanan Inter, son iki ziyaretinden mağlup döndü. Avrupa kupalarında İtalya temsilcilerini ağırladığı son dört maçı kazanan Porto, bu galibiyetleri Roma, Juventus, Milan ve Lazio’dan aldı. Deplasmanda Portekiz ekibini mağlup eden son İtalyan ekibi ise Juventus’tu.

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk maçını kazandığı beş eşleşmenin dördünde tur atlayan Inter, sadece 2005/06’da Manuel Pellegrini’nin çalıştırdığı Villarreal’e elendi. Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk maçını kaybettiği yedi eşleşmenin altısında elenmekten kurtulamayan Porto, sadece 2018/19’da Roma karşısında yoluna devam edebildi.

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında deplasmanda oynadığı ilk 10 maçı kazanamayan Inter, son yedi karşılaşmanın dördünü kazandı ve bu galibiyetlerin tamamı eşleşmelerin ikinci ayağında geldi. Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı son altı eleme turu maçının dördünü kaybeden Porto, bu mağlubiyetlerde kalesinde toplam 13 gol gördü.

Muhtemel 11’ler

Porto: Costa; Mario, Pepe, Cardoso, Sanusi; Grujic, Uribe; Franco, Pepe, Galeno; Taremi

Inter: Onana; De Vrij, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

Karşılaşmanın Saati Ve Kanalı

Bugün saat 23.00’te başlayacak karşılaşma TV8,5’tan naklen yayınlanacak.

Exit mobile version