Paul Pogba Polis Tarafından Korunmaya Başladı!

Kardeşi ve çocukluk arkadaşları tarafından tehdit edildiği bilinen Paul Pogba; Torino polisi tarafından koruma altına alındı.

pogba1

Ünlü futbolcu Paul Pogba, bir süredir yakınlarının tacizinden kaçmaya çalışıyor. Kardeşi ve çocukluk arkadaşlarının kendisinden para istemesi sonrasında yaşanan süreç; oyuncunun ölüm tehdidi almasına kadar sürüklendi. Hatta bu süreç içerisinde Pogba’nın Kylian Mbappe’ye sakatlanması için büyü yaptırdığı iftirasını dahi içermekte. Fransız yıldızın Manchester United’daki döneminden bu yana devam eden tehditler, Juventus’a transferi sonrasında da sürdü. Yıldız ismin aldığı bu tehditlerden sonra polise başvurduğu ve koruma talep ettiği öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun kardeşi Mathias Pogba ve arkadaşları tarafından sürekli olarak tehdit alması; spor basının manşetlerinde geniş bir biçimde yer almıştı. Bugüne dek yasal yollara başvurmak konusunda çekimser kalan Fransız yıldız; bir yandan da kardeşinin tehditleri nedeniyle emniyet güçlerine haber vermemişti. Ailesinden bazı mensupların öldürüleceği tehdidinde bulunan Mathias Pogba; Paul Pogba’nın kendisine asılsız iddialar çıkarmaması için yüz binlerce dolar para vermesini istemekte. Öte yandan da kendi annesini de bu konuda sürekli olarak tehdit eden Mathias; ailenin en büyük problemi haline geldi. Pogba’nın arkadaşlarını da işin içine katan Mathias; sürecin polis güçlerine taşınmasının önünü açtı.

Şu anda formasını giydiği Juventus’un bağlı olduğu Torino’da polise başvuran Paul Pogba; kendisine ve annesine polis koruması tahsis edilmesini talep etti. Durumu tüm açıklığıyla emniyet yetkililerine anlattığı öğrenilen 29 yaşındaki futbolcu; daha önce de Fransız bir çetenin kurbanı olduğunu ve tehditler aldığını söyledi. Ancak konuyla alakalı çıkan bir diğer iddia, Pogba’nın mağduriyetinin oldukça büyük bir seviyede olduğunu gösteriyor.

Fransa’da bir çetenin üyesi olduğu belirtilen Mathias Pogba’nın, Paul Pogba’dan bu güne dek 13 milyon euro sızdırdığı iddia ediliyor. Şantajlarıyla her gelişinde yüz binlerce euro ve dolar aldığı konuşulan Mathias’ın; şu anda Paul ve ailesi için ölüm tehditleriyle yeniden büyük meblağlar istediği iddiaları dillendiriliyor. Paul Pogba’nın Torino polisine başvurması sonrasında ise, İtalyan ve Fransız polislerinin ortaklığında operasyon düzenlendiği öğrenildi. Paul Pogba’nın kardeşi Mathias ve 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Ancak Pogba’nın can güvenliğini sağlayabilmek adına, Torino emniyetinden korumaların tahsisinin süreceği de; İtalyan basınının ulaştığı bilgiler arasında.

Futbol kariyerindeki ilk döneminde 3 sezon Manchester United’da boy gösteren Paul Pogba, kariyerinin en iyi yıllarını Juventus’ta yaşamıştı. 2016’da 105 milyon euro karşılığında ManU’ya dönen Pogba; Kırmızı Şeytanlar’da istenen performansı göstermekte zorlandı. Bu sezon 6 yıllık aranın ardından yeniden Juve’ye dönen Pogba; dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle 2. Juventus döneminde forma şansı bulamadı. Tecrübeli orta sahanın Ocak ayı itibarıyla sahalarda olması bekleniyor.

Exit mobile version