Muş’ta, kano ve rafting etkinliği!
Muş Alparslan 2 Barajı’nın Tepeköy mevkiindeki gölet alanda ’Gençlik ve Spor Festivalleri’ kapsamında düzenlenen kano ve rafting etkinliğinde güzel anlar yaşandı.
Muş’ta, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğinde ’Gençlik ve Spor Festivalleri’ etkinlikleri kapsamında sporun tabana yayılması ve sağlıklı yaşam farkındalığının artırılması amacıyla Alparslan 2 Barajı’nın Tepeköy mevkiindeki gölet alanda kano ve rafting organizasyonu düzenlendi.
Etkinliğe katılan Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Taşdemir, “Bugün burada sporcularla, su sporlarıyla ilgilenen gençlerle, antrenörler eşliğinde etkinlik gerçekleştirdik. Herkes İçin Spor Federasyonumuz ile beraber ilimizde gençlerimizin hem doğayla hem su sporlarıyla hem de diğer branşlarla daha çok uğraşmalarını istiyoruz. Havaların ısınmasıyla beraber, artık doğa yürüyüşlerini gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de daha çok su sporlarının, önemine binaen gençlerimizi buralara getireceğiz. Burada kano ve rafting yapacağız” dedi.
Taşdemir, “Bunun için de doğaseverleri, özellikle raftingle ilgilenenleri, kano yapmak isteyen çevredeki sporcuları da bekleriz. İnşallah yakında bir etkinlik takvimimizi de ortaya koyacağız. Önümüzdeki günlerde su sporlarıyla ilgili de ilimizde birçok başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Su sporlarıyla ilgili bütün çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra da hem bölgesel hem de ulusal olarak burada birçok turnuvaya, birçok yarışmaya ev sahipliği yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.