Muşspor Başkanı Nevzat Kaya’dan deprem bölgesine 3 milyon TL bağış

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından TFF'nin organize ettiği” Omuz Omuza Türkiye” kampanyasına katılan Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muşspor adına depremzedeler için 3 milyon TL'lik bağışta bulundu.

deprem bolgesine 3 milyon TL bagis habermeydan e1678051894852

Muşspor Başkanı Nevzat Kaya’dan Deprem bölgesine 3 milyon TL bağış.

Muşspor Başkanı Nevzat Kaya takımı adına, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen “Omuz Omuza” kampanyasına katılarak depremzedeler için 3 milyon TL bağışta bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesinde yaraların sarılması için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen “Omuz Omuza” kampanyasına Muşspor Başkanı Nevzat Kaya Muşspor adına deprem bölgesine 3 milyon TL’lik bağışta bulundu. Depremin olduğu andan itibaren bölgeye ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Muşspor Başkanı Nevzat Kaya düzenlenen programa telefonla bağlanarak, “Ülkemizin başı sağ olsun. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Depremi duyduğumuz ilk andan itibaren Muşspor olarak maddi ve manevi bütün gücümüz ile yardımlarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version