Mesut Özil’den 100 milyon dolarlık anlaşma!

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Mesut Özil bugün Endonezya'ya gitti. Ünlü futbolcu 100 milyon dolar değerinde yeni anlaşmalar sağladı.

Mesut Özil

Fenerbahçe forması giyen ünlü futbolcu Mesut Özil bugün önemli bir başarıya imza attı. Türk asıllı Alman futbolcu, kendi markası olan M10 için yeni anlaşmalar gerçekleştirmeye ve dünya genelinde yayılmaya hızla devam ediyor. Bunun son halkası, Endonezya’dan geldi. Yetenekli yıldız, 100 milyon dolarlık bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Endonezya Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanı Sandiago Uno tarafından ağırlanacak Mesut Özil, yarın ise Endonezya Spor Bakanı Zainudin Amali ile görüşme gerçekleştirecek. Cuma günü ünlü yıldızın Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile beraber cuma namazına gideceği belirtildi.

Mesut Özil, Endonezya’da yeni ticari anlaşmalara imza attı

Endonezya’da oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mesut Özil, havaalanında yoğun bir ilgiyle karşılandı. 100 milyon dolar değerinde ticari ve sponsorluk anlaşmaları için ülkeye gelen başarılı futbolcu, Concave Southeast Asia gibi firmaların da bulunduğu birtakım yeni anlaşmalar gerçekleştirdi.

Yapılan anlaşmada ünlü futbolcunun 39 Steps Coffee adlı kahve dükkanı zinciri de yer alıyordu. Mesut Özil, markanın franchise anlaşması için de görüşmeler gerçekleştirerek yeni ortaklıklara imza attı.

Mesut Özil, Fenerbahçe’de kalmaya devam edecek

Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt bugün İngiliz basınına röportaj verdi. Yetenekli oyuncunun iki yıl daha Fenerbahçe forması giyineceğini açıklayan temsilcisi, ünlü futbolcunun kariyerini Türkiye’de noktalamak istediğini paylaştı. Özil ile ilgili çıkan transfer iddialarını ise tümüyle reddederek sözleşmesine sadık kalacağını belirtti.

Exit mobile version