Manchester United yeni golcüsünü açıkladı!

Manchester United, Atalanta'nın forveti Rasmus Hojlund'u 75 milyon euro karşılığında transfer ettiğini duyurdu.

manchester united yeni golcusunu acikladi habermeydan

Manchester Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Danimarka Milli Takımı formasını 6 kez giyen 20 yaşındaki futbolcu ile 5+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Manchester United, Atalanta’dan Rasmus Hojlund ile 75 milyon euro bonservis ücreti karşılığında 5+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Kırmızı Şeytanlar bu transfer için bonservisin yanı sıra 10 milyon euro da bonus ödeyecek.

Danimarkalı golcünün imza sonrası ilk sözleri:

“Küçüklüğümden beri bu harika kulübün bir hayranıyım. Hep Old Trafford’da bir Manchester United oyuncusu olarak sahaya çıkmayı hayal ettim. Ve sonunda bu rüya gerçek oldu. Kulübün bana gösterdiği inancın karşılığını vermeye kararlıyım. Kariyerimin henüz başlarındayım ama bunu yapmaya hazır olduğumu biliyorum.
Yöneticilerle konuştuğumda bu ortama gelişimin mükemmel olacağını biliyordum. Dünyanın en iyi koçlarından biri olan Erik ten Hag ile çalışacağım için çok mutluyum. Onun rehberliği ve desteği altında çok daha iyi işler yapacağım.”

20 yaşındaki Danimarkalı forvet geçtiğimiz sezon 17 milyon euro bonservis bedeliyle Sturm Graz’dan Atalanta’ya transfer olmuştu. Danimarkalı golcü geçtiğimiz sezon 42 maça çıkarken 16 gol, 7 asistlik skor üretti. 1.91’lik forvet Danimarka Milli Takımı ile de 6 maça çıkarken 6 gol kaydetti.

Manchester United yeni golcüsünü açıkladı!

Exit mobile version