Manchester City – RB Leipzig Şampiyonlar Ligi Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Son 16 turu karşılaşmasında Manchester City sahasında RB Leipzig'i konuk edecek.

rbl mci

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Son 16 turu karşılaşmasında Manchester City sahasında RB Leipzig’i konuk edecek.

Almanya temsilcileriyle oynadığı son dört Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kazanan Manchester City, bu dönemdeki tek mağlubiyetini 2021/22’de Leipzig’den aldı. İngiliz ekiplerine konuk olduğu son üç Şampiyonlar Ligi maçını kaybeden Leipzig, bu karşılaşmalarda toplam 13 gol yedi. Almanya takımlarını ağırladığı son dokuz Şampiyonlar Ligi maçını kazanan Manchester City, bu karşılaşmaların tamamında 2+ gol attı. Deplasmanda City’yi mağlup eden son Almanya temsilcisi, 2013/14’te Pep Guardiola’nın çalıştırdığı Bayern Münih’ti.

Şampiyonlar Ligi’ndeki son beş maçını kaybetmeyen Leipzig, turnuvada daha uzun bir yenilmezlik serisini en son yarı finale kaldığı 2019/20’de yaşadı. Evinde oynadığı son 23 Şampiyonlar Ligi maçını kaybetmeyen Manchester City, turnuvada bir İngiliz ekibinin yakaladığı en uzun seriyi tekrarlamak için sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi’nde bir eleme turunun ikinci ayağında Manchester City’yi deplasmanda mağlup eden son takım Liverpool’du. Manchester City, Liverpool mağlubiyetinden bu yana iç sahadaki sekiz eleme turu karşılaşmasının sadece birini kazanamadı.

Muhtemel 11’ler

Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Dias, Rodri, Bernardo Silva, İlkay, De Bruyne, Grealish, Mahrez, Haaland

Leipzig: Blaswich, Simakan, Orban, Gvardiol, Raum, Haidara, Laimer, Forsberg, Szoboszlai, Werner, Silva

Karşılaşmanın Saati Ve Kanalı

Bugün saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Exxen’den naklen yayınlanacak.

Exit mobile version