Manchester City – Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City, sahasında Bayern Münih'i ağırlıyor. Turnuvanın iki favori takımı Manchester City ve Bayern Münih yarı finale yükselmek için mücadele edecek.

Manchester City Bayern Munih maci ne zaman saat kacta hangi kanalda Habermeydan

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City, sahasında Bayern Münih’i ağırlıyor. Turnuvanın iki favori takımı Manchester City ve Bayern Münih yarı finale yükselmek için mücadele edecek.

İngiltere Premiere Lig’de 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan City, son maçında Southampton ile karşı karşıya geldi. Erling Haaland maça damga vururken City, 4-1’lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Şampiyonlar Lig son 16 turunda ise Leipzig ile eşleşen Guardiola ve öğrencileri ilk maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılmış ikinci maçı ise 7-0’lık skorla kazanarak çeyrek finale adını yazdırmıştı.

Tuchel ile anlaşan Bayern Münih, Nagelsmann ile yolların ayrılmasından sonra Bundesliga’da çıktığı iki maçı da kazandı. Dortmund’u 4-2 ile geçen Bayern, son hafta da deplasmanda Freiburg’u 1-0 mağlup etti.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PSG ile eşleşmiş ilk maçı 1-0, ikinci maçı da 2-0 kazarak çeyrek finale yükselen taraf olmuştu.

Sakatlıkları bulunan Mathys Tel, Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Paul Wanner, Arijon Ibrahimovic ve Choupo-Moting sakatlıkları sebebiyle City karşısında forma giyemeyecek.

Manchester City’de apandisit ameliyatı geçiren Phil Foden’ın, henüz iyileşemediği için Bayern karşısında sahada olması beklenmiyor.

Pep Guardiola ile Thomas Tuchel, kariyerlerinde dördüncü kez bir kupa mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar iki çalıştırıcı arasında oynanan üç maçın ikisini Tuchel’in çalıştırdığı takımlar kazanırken, 2016 Almanya Kupası finalinde karşılaşmadan galip ayrılan taraf, seri penaltıları sonrası Pep oldu.

Manchester City ile Bayern Münih arasında oynanan son 10 karşılaşmada iki takımında 5’er galibiyeti bulunuyor.

Manchester City – Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City – Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final karşılaşması 11 Nisan Salı günü TSİ 22.00’de başlayacak. Mücadele EXXEN ekranlarından yayımlanacak.

Exit mobile version