Konyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta maçında lider Galatasaray, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Arabam com Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Konyaspor - Galatasaray maçı 17 Mart Cuma günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Konyaspor Galatasaray maci ne zaman saat kacta hangi kanalda Habermeydan

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta maçında lider Galatasaray, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda  Arabam com Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Konyaspor – Galatasaray maçı 17 Mart Cuma günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Ligde 24 müsabakada 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi karşılığında 60 puan topladı.

Galatasaray, 26. haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 1 maç fazlasıyla 9 puan önünde lider girdi. Galatasaray, zorlu deplasmanda kazanarak üst üste 15. galibiyetini almak istiyor.

Konyaspor ise 24 müsabakada 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 yenilgi ile 31 puan aldı. Yeşil-beyazlı takım, 26. hafta öncesinde 8. sırada yer buldu.

Galatasaray’da 3 önemli futbolcu Arabam.com Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray’da sakatlığı bulunan Mertens ve Fredrik Midtsjö ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson, karşılaşmada takımlarındaki yerini alamayacak. Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu sarı kart görmeleri halinde, 27. haftadaki Adana Demirspor mücadelesi öncesi cezalı duruma düşecek.

Konyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Konyaspor – Galatasaray maçı 17 Mart Cuma günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak.

Exit mobile version